Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da transfer gerçekleri - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, GS TV'de sarı-kırmızılı kulübün gündemindeki konular hakkında konuştu. İşteNazifoğlu'nun açıklamaları...

        "GALATASARAY'DA BİR DAHA FORMA GİYEMEZLER"

        Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, Olcan Adın, Umut Bulut ve Tarık Çamdal'ın bir daha Galatasaray forması giyemeyeceğini açıkladı.

        Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Olcan Adın'a tepki gösteren Nazifoğlu, "Ben Galatasaray'da olduğum sürece Umut, Olcan, Tarık, bir daha Galatasaray'da oynamayacaklar. Burada asla yan yatıp para kazanma düşüncesinde olmadıklarını söyledim. Ancak fikrim değişiyor. Teklifler var, bizim verdiğimiz paranın yarısını zorla veriyorlar. Basında çıkan haberlerin artık doğru olduğunu düşünüyorum. Her şey para değil. Paralarını vereceğiz ama hoş olmayacak. Ben, onların yerinde olsam Galatasaray'a en az şekilde zarar verip giderim. Burası profesyonel hayat, Galatasaray'dan kimse gitmek istemez ama artık biz onlardan yararlanamıyoruz ve gitmeleri gerekiyor. Gitmezlerse oturup Galatasaray'ın parasını alacaklar, bunu ne kadar kendilerine yedirecekler göreceğiz" açıklamasını yaptı.

        RYAN DONK VE EMRAH BAŞSAN'IN DURUMLARI

        Ryan Donk'un ayrılmayacağını belirten Nazifoğlu, "Donk, Galatasaray'da kalacak. Taraftar zaman zaman tepki gösteriyor ama sonra bağrına basıyor. Taraftarın kindar olacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı."Emrah Başsan gidecek mi?" sorusuna yanıt veren Nazifoğlu, "Hoca bazı oyuncularla konuşacak, kararı önce hocadan duysunlar" dedi.

        "CHEDJOU, GALATASARAY'DA KALACAK"

        Aurelien Chedjou'nun geleceği hakkında bilgi veren Nazifoğlu, "Chedjou, bizim futbolcumuz. Gidecek olsa bilirdik. Bize gelen teklif yok. Menajeri basındaki haberlerden rahatsız olmuş, Cenk Ergün'e 'Biz Türkiye'de çok mutluyuz, Galatasaray'da devam edeceğiz' diye mesaj atmış. Söylentilere prim vermiyorum" dedi.

        "BLERIM DZEMAILI GİDECEK"

        Blerim Dzemaili'nin takımdan ayrılacağını belirten Nazifoğlu, "Aynı cümleleri Dzemaili için kurmuyorum. O tam tersini söylüyor. Zaten kupa maçında 18'e de almadık kendisini. Bu saatten sonra zor görünüyor. Biz tekliflere açığız. Teklifi getirecek, beğenirsek gidecek veya kalacak. Bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

        Denayer'in Galatasaray'a dönmek istediğini ancak Chedjou'nun kararının ardından bu transfere sıcak bakmadıklarını açıklayan Nazifoğlu, "Denayer dönmek istediğini söyledi. Ben de Denayer'e, Chedjou'nun gitme ihtimaline karşı sıcak bakıyordum. Chedjou kalırsa, Hakan var, Semih var, Serdar var, Donk var. Bilmiyorum oraya 6. adam lüks olur mu olmaz mı, hoca karar verecek. Ben bu konuda eskisi kadar istekli değilim. Biz, Chedjou giderse diye alternatif bakıyorduk ama resmi yazıdan sonra Chedjou'nun kalacağına inanıyoruz. O yüzden Denayer'e sıcak bakmıyorum. Denayer'i satın alabilsek daha değişik bakarım ama iki tane 26 yaşında oyuncumuz var, başkasını alıp bizim futbolcularımızı yedek bırakamayız. Yine de son karar hocanın" dedi.

        FİKRET ORMAN'A GÖNDERME!

        Konya'da Süper Kupa maçında Beşiktaş taraftarının koreografi yapmasına gösterdikleri tepki hakkında konuşan Levent Nazifoğlu, "Antalya'da Fenerbahçe maçında kura çekildi, Maraton kısmı bize düştü. Şansa Fenerbahçe diğer tarafı çekmişti, bu haksızdı. O zaman da koreografi yapmamamızı söyledim, TFF de 'Bu eşitlik ilkesine aykırı, yapamazsınız' dedi. Bu sefer tam tersi oldu. Birinci de yaptırmadılar, ikincide de bunun olmaması gerekirdi. Biz stada gittik, bir şeyler olduğunu hissettik. Sonra Konya Emniyeti ile görüştük. TFF Temsilcisi bu konuyla ilgilenmedi. Biz bu konuda başarılı olamadık. Buradan Fikret Orman'a serzenişte bulunmak istiyorum, başarılı bir başkan, kendi seyircisine şirin gözükmek için bizim başkanımızı zor durumda bıraktı. Bir şey yapılacaksa beraber yapardık, biz bunu isterdik, olmadı canları sağolsun. Demirören'in haberi yoktu. Sonradan da çok üzüldüğünü biliyorum. Koreografide Galatasaray arması da olsun isterdik" diye konuştu.

        ORTA SAHA TRANSFERİ İÇİN NET AÇIKLAMA

        Liverpool'dan Lucas Leiva için yeni bir girişimde bulunulup bulunulmayacağı hakkındaki sorulara yanıt veren Levent Nazifoğlu, "Lucas Leiva ile ilgili yeni gelişme yok. Bizim transfer etmek üzere olduğumuz oyuncular var, sona geldik. Geçmişe bakmak istemiyorum. Transfer bitmedi, bu alan çok dinamik bir alan. Son maçta eksiklerimizi gördük. Sayı vermek istemiyorum ama orta sahaya ofansif birini alacağız. Ancak bir ile kalmayacak gibi görünüyor. dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ