Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Dick Advocaat ile sözleşme imzaladı - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe, Hollandalı teknik adam Dick Advocaat ile sözleşme imzaladı. İşteAdvocaat'ın ilk sözleri:

        "Gerçekten harika hissediyorum.Harika duygular içindeyim ve çok heyecanlıyım.Fenerbahçe ailesinin bir parçası olmak bizim için bir gurur. Takımla bir kez idmana çıktım. O da dün. Fenerbahçe son yıllarda ligi ya birinci ya ikinci bitirmiş. Fenerbahçe'nin iyi bir kadrosu var, daha iyi bir takım haline gelebiliriz.Amacımız Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı fark yaratmak.Sevdiğim sistem 4-3-3 sistemi ancak bu biraz da oyunculara bağlı. Oyuncuları tanıyorum. Bir süre geçtikten sonra oyuncuların durumuna göre 4-4-2 de yapabiliriz. Bizim için en önemli nokta maç içinde insiyatif alabilmemiz. Elimizde atak oynayabilecek iyi bir kadro var. Herkes savaşmak ve mücadele etmek zorunda."

        "YENİ BİR HEYECAN İÇİN YOLA ÇIKTIM"

        "Bir yola çıkıyorsak hep birlikte çıkmalıyız. Herkes savaşırsa ve bireysel güçler de eklenirse, başarılı oluruz. Bu bir takım meselesi. Burada önemli olan bireyler değil, takım. Her şey Cuma günü gelişti. Yeni bir heyecan, yeni bir hedef için yola çıktım ve buraya geldim. Daha önce Türkiye'ye geldim. Beşiktaş'ı biliyorum. Mesela Galatasaray'ı biliyorum. Şu anda da burada olmaktan çok mutluyum. Bu işi yapmaktan dolayı da keyifliyim."

        "EN FAZLA BİR TRANSFER..."

        "İstanbul'a geleli daha 1.5 gün oldu. Yönetimle ve Hasan Çetinkaya ile her dakika görüşüyoruz. Belki bir transfer olabilir ama çok da transfere ihtiyacımızın olmadığını düşünüyorum."

        "YARIN 4-3-3 SİSTEMİ İLE OYNAYAĞIZ"

        "Kesinlikle yarın 4-3-3 oynayacağız. Risk alamayız. Oyuncuylarıma baktığımda benim sevdiğim sisteme alışık oyuncular."

        PEREİRA NEDEN GÖNDERİLDİ?

        Öte yandanFenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu düzenlenen imza töreninde, Vitor Pereira'nın gönderilmesi ile ilgili olarak, "Pereira'nın sözleşmesinde idmanlarla ilgili bir madde var. Ulusal şartlara uymak zorunda. Fakat buna uyulmadı. Sözleşmesinde antrenmanları ulusal ve uluslararası kriterlere göre yaptırması gerekir şeklinde bir madde var. Biz de bunun gerçekleşmediğini tespit ettik ve sözleşmesini feshettik. Fenerbahçe uluslarası hukuk bürolarıyla çalışan bir kulüp. Aklınızda bir soru işareti veya endişe olmasın. Aramızdaki sorunu FIFA çözecek.Pereira bize bir planlama ve formasyon yaptı, transferleri de istedi. Sonra bunun dışına çıktı" açıklamasını yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ