Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Grasshoppers galibiyeti İsviçre basınında - Futbol Haberleri
        1

        İsviçre basını, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Grasshoppers'ı 3-0 mağlup etmesine geniş yer ayırdı.

        2

        Grasshoppers'ın gruplara çıkma umudunun büyük ölçüde tükendiği görüşünde birleşen İsviçre basını, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Advocaat'ın da iyi bir başlangıç yaptığını vurguladı.

        3

        Fenerbahçe'nin galibiyetiyle ilgili İsviçre basınında öne çıkan haberler şöyle:

        4

        Blick: Aatif Chahechouhe'nun 4. dakikada attığı gol, Grasshoppers'a soğuk duş aldırdı. Kesin olan bir şey var, Grasshoppers'ın turu geçmesi için Zürih'te büyük bir efor sarf etmesi gerekiyor.

        5

        Le Matin: Grasshoppers, İstanbul'da tüm hayallerini yitirdi

        6

        Der Bund: Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Advocaat başarılı bir başlangıç yaptı. UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçları büyük ihtimalle Grasshoppers olmadan gerçekleşecek.

        7

        Neue Zürcher Zeitung: Grasshoppers tecrübe eksikliğini gördü. İki takımın oyuncuları arasındaki kalite farkı apaçık ortadaydı. Belki de Grasshoppers'ın tüm konsantrasyonunu lige vermesi için bu sonuç daha iyi oldu.

        8

        Fenerbahçe'nin, yeni teknik direktörü Dick Advocaat ile çıktığı ilk maçta UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Grasshoppers karşısında 3-0'lik galibiyet alması UEFA'nın resmi internet sitesinde de manşet oldu.

        9

        "Advocaat'an rüya başlangıç" manşetini atan UEFA'nın internet sitesi, "Hollandalı teknik adam, Sarı-lacivertli takıma imza attıktan bir gün sonra çıktığı ilk maçta Grasshoppers karşısında 3-0 gibi farklı skor ile kazandı" ifadesini kullandı.

        10

        Hollanda'nın tanınmış gazetelerinden De Telegraaf da, ilk maçında Fenerbahçe ile galibiyet alan Advocaat için, "Advocaat Fenerbahçe'yi uçurmaya başladı" manşetini attı.

        11

        Grasshoppers Teknik Direktörü Pierluigi Tami’den ilginç açıklama... Tami, “Futbolda her şey mümkündür ama Fenerbahçe gibi bir takımın Zürih’te de aynı sonucu alabileceğini düşünüyorum. İki takım arasında fark var. Bizim bu seviyedeki bir takımla ilk deneyimimiz. Fenerbahçe, kendi gücünü sergiledi. Bu maç öncesi favoriydiler, öyle de kalacaklar” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ