Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Trabzonspor Haberleri

        Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk maçında yarın deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak.

        Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Mücadeleyi, ev sahibi Trabzonspor'un taraftarı, geçen sezondan kalan ceza nedeniyle statta izleyemeyecek.

        Geçen sezonu 7. sırada tamamlayan lacivert-beyazlılar, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

        Kasımpaşa Kulübü Başkanı Turgay Ciner'in almış olduğu karar gereği, yeni sezon öncesi kadrosunda küçülmeye giden lacivert-beyazlılar, bu kapsamda Andreas Isaksson, Oscar Scarione ve Eren Derdiyok gibi önemli isimlerle yolunu ayırdı.

        Rıza Çalımbay'ın öğrencileri, sezon öncesi oynadığı 7 hazırlık maçından 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ayrıldı.

        TRABZONSPOR-KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Spor Toto Süper Lig'in 1.haftakarşılaşması kapsamında oynanacak olan Trabzonspor-Kasımpaşa karşılaşması, Saat 19:30'da TrabzonHüseyin Avni Aker Stadyumu'nda başlayacak. Karşılaşma Lig TVkanalından canlı olarak izlenebilecek.

        Geride kalan sezonun son iki haftasında rakip filelere 13 gol bırakan ve kalesini gole kapatmayı başaran Kasımpaşa, ligin son haftasında Trabzonspor'u deplasmanda 6-0 mağlup etmeyi başarmıştı. İki takım arasında geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşma ise 1-1 sonuçlanmıştı.

        Ligde Trabzonspor'la oynadığı son 7 lig maçını kaybetmeyen lacivert-beyazlılar, bu maçlardan 3 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Kasımpaşa ayrıca rakibiyle deplasmanda oynadığı son 3 maçta da mağlup olmadı.

        Lacivert-beyazlı ekipte Trabzonspor maçı öncesinde kaleci Ramazan Köse ile Titi'nin hafif sakatlıkları bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ