Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Ruben Neves oyuna alınmayınca ağladı! - Futbol Haberleri

        Ev sahibi Porto'nun teknik direktörü Nuno Esprito Santo, karşılaşmanın ikinci yarısında Ruben Neves'in de aralarında bulunduğu yedek futbolculara 'ısının' talimatı verdi. 19 yaşındaki Ruben Neves de diğer yedeklerle birlikte ısınmaya çıktı.

        Maçın 80. dakikasında son oyuncu değişikliği hakkını kullanmaya karar veren teknik direktör Santo, önce Ruben Neves'i yanına çağırdı. Genç futbolcuya birkaç taktik veren Santo, daha sonra karar değiştirdi ve Evandro'yu oyuna soktu.

        Tam oyuna girmeye hazırlanırken hocasının ani kararıyla şoke olan Ruben Neves, yedek kulübesine gitti ve adeta çöktü kaldı. Ruben Neves daha sonra gözyaşlarına engel olamadı ve herkesin önünde ağlamaya başladı.

        Kulübedeki diğer oyuncular kendisini teselli etmeye çalışırken, Ruben Neves'in ağlama görüntülerinin ekrana gelmesi Portekiz'de olay oldu. Binlerce kişi sosyal medya yoluyla teknik direktör Santo'ya tepki gösterdi.

        Çığ gibi büyüyen tepkiler Santo, maçtan sonra bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Nuno Esprito Santo, Ruben Neves'in henüz 19 yaşında olduğunu hatırlatarak, gelecekte yeni fırsatlar bulacağını söyledi.

        "AMACIM HOCAMIZI ZOR DURUMA DÜŞÜRMEK DEĞİLDİ"

        Ruben Neves de karşılaşmanın ardından Instagram hesabından bir açıklama yaparak, "Ağlamamın nedeni tamamen bir şeyler yapmak isteyip de yapamayacak olmanın verdiği üzüntüdendir. Amacım hocamız Nuno'yu zor duruma düşürmek değildi" diye yazdı.

        Ruben Neves, Portekiz'in en yetenekli gençleri arasında gösteriliyor. 2 yıldır Porto'nun A takımında yer alan Ruben Neves, henüz 17 yaş, 5 ay 7 günlükken Şampiyonlar Ligi'nde görev yaparak Cristiano Ronaldo'nun Portekiz rekorunu kırmıştı. (Hürriyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ