Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sinan Gümüş: Türkiye'nin en büyük takımında oynuyorum - Galatasaray Haberleri

        Florya Metin Oktay Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da bugün gerçekleşen idman sonrası genç futbolcu Sinan Gümüş, ligin ilk haftasında oynayacakları Kardemir Karabükspor maçıyla alakalı ve 2016-2017 sezonu ile ilgili soruları yanıtladı.

        "SELÇUK ABİ BENDEN 15 GOL BEKLİYOR"

        Çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Sinan Gümüş, "Karabük maçına yüzde yüz hazırız, maçı alıp iyi başlamak istiyoruz. Bu sezon daha fazla süre almak istiyorum, ben de iyi olmalıyım. Sakatlanmazsam iyi bir süreç bekliyorum" diye konuştu.

        Yeni transferlere zaman verilmesi gerektiğini söyleyen genç futbolcu, "Belki hemen başarılı olamazlar ama zamanla olacaklarını düşünüyorum. Belki 1-2 transfer daha yapılacak bilemiyorum" ifadelerini kullandı.

        Bu sezon kendisinin gol sayısının kaç olacağıyla ilgili gelen bir soru üzerine Sinan Gümüş, "Selçuk abi benden 15 gol bekliyor. Sözümü tutmak istiyorum. En sevdiğim pozisyon kanatlar. Ancak hoca nerede görev verirse elimden geleni yapacağım" açıklamasını yaptı.

        MİLLİ TAKIM HAKKINDA

        Bu sezon iyi bir performans gösterip milli takımda oynamak istediğini dile getiren Sinan, "Her Türk oyuncu milli takımda oynamak ister. İnşallah teklif gelir ve en kısa zamanda milli formayla beni görürsünüz. Bu sezon daha fazla süre almak istiyorum. Bugüne kadar ki en önemli dönemimde sakatlık geçirdim. Milli takımdan teklif gelirse elbette değerlendirmek isterim" dedi.

        "BURADA BİR SÜRE STARLARLA OYNUYORSUN"

        Galatasaray'ın genç yıldızı Sinan Gümüş, "Hocamız çok cana yakın. Kendi sisteminin takıma yansıttı. İnşallah hocamızın sistemiyle başarılı oluruz. Transfer konuları çıkıyor... 2 sene sözleşmem var ama fazlasını düşünebilirim. Galatasaray sayesinde insanlar şimdi beni tanıyor. Kulübüme çok teşekkür ediyorum. Buraya geldiğimde fazla süre alamayacağımı biliyordum. Burada bir sürü starlarla oynuyorsun. Sneijder olsun, Melo olsun..." açıklamalarında bulundu.

        "YENİ TRANSFER ZANNETTİLER"

        Bir basın mensubunun Sinan'ın saç rengini sorması üzerine genç futbolcu, "Oturuyorduk böyle, dedim 'Gideceğim saçları değiştireceğim.' Herkes 'Aa yalancı, yapmazsın.' dedi ama gittim yaptım. Saçlarımı görünce herkes şaşırdı tesislere gelince. Yeni transfer zannettiler" yanıtını verdi.

        "GALATASARAY ZATEN BÜYÜK TAKIM"

        Son olarak sarı-kırmızılı takımla alakalı görüşlerini aktaran Sinan, "Benim için Galatasaray zaten büyük takım. Türkiye'nin en büyük takımında oynuyorum. Türkiye'de daha büyük var mı bilmiyorum. Ama ileride Avrupa'nın devlerinde oynamak isterim Arda abi gibi" diyerek sözlerini sonlandırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ