Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Fernando Muslera, Kardemir Karabükspor karşısında kurtarışlarıyla adeta kalesinde yine devleşti - Galatasaray Haberleri

        Kaleci vardır rezil eder, kaleci vardır vezir eder... Lazio taraftarının “Küçük Kunduz” lakabını taktığı Fernando Muslera, Galatasaray’da her daim takımının hayat sigortası olmayı başardı. Süper Kupa maçında Beşiktaş önünde iki penaltı çıkararak zaferi getiren Muslera, ligin ilk haftasında Kardemir Karabükspor önünde de sahanın yıldızıydı. Takım arkadaşları çok kötü bir futbol ortaya koyarken, savunmada ayakta kalan tek isim Muslera’ydı... Kardemir Karabükspor’un geliştirdiği ataklarda kalesinde devleşen Nando, 5 önemli pozisyonda golü önleyip 3 puanda Aslan payını aldı.

        TRAORE’YE GOL İZNİ YOK

        12. dakikada Yatabare ve Traore’ye gol izni vermeyen Muslera, pozisyonun devamında kornerden gelen tehlikeli atakta bir kez daha Burkina Fasolu Traore’ye “dur” dedi. 38. dakikada Rumen Tanase’nin frikiğinde topu dışarı tokatlayan Uruguaylı eldiven, 71. dakikada da uzun topa hareketlenen Yatabare’yi perdeleyip vuruş açısını kapattı. 89. dakikada Ceyhun Gülselam’ın füzesini de çıkaran Fernando Muslera, uzatmalarda golü atıp G.Saray’a zaferi getiren Eren Derdiyok’la birlikte maça damgasını vurdu. 90 dakika sonrası hocasından ve takım arkadaşlarından en çok tebriği bu iki isim aldı.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ