Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Anderson Talisca, Beşiktaş'la ilk idmanına çıktı! - Beşiktaş Haberleri

        Sağlık kontrolünden sabah geçen Talisca, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde akşam gerçekleştirilen antrenman öncesinde teknik direktör Şenol Güneş tarafından diğer oyunculara tanıtıldı.

        Saha ortasında oyuncularını toplayan ve Talisca'yı da yanına alan tecrübeli teknik adam, kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasının ardından Güneş, genç oyuncuyu takım arkadaşlarına alkışlattı. Talisca ayrıca, sağlık kontrolünün ardından Vodafone Arena'yı gezdi.

        FARKLI ŞUT ÇALIŞMASI

        Beşiktaş, Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını ilginç çalışmalarla ve neşeli bir ortamda sürdürdü. İstasyon koşularının ardından şut çalışmasına geçen siyah-beyazlılar, bu antrenmanı farklı hareketlerin ardından yaptı. Şut çeken futbolcu, halatla bağlı şekilde güçlenmeye dönük hazırlığın ardından aldığı pasla vuruşunu yaptı. Şut çalışmasında bir futbolcu da yine kuvvete dönük ağırlık yeleği giyerek antrenmanını gerçekleştirdi.

        Siyah-beyazlı takım, idmanın son bölümünde ise birbirine ters çevrilen kalelerin yer aldığı şekilde maç yaptı. Turuncu ve yeşil takımlar bu şekilde rakip kalede gol aradı.

        QUARESMA VE BOYKO'NUN NEŞELİ HALLERİ

        Antrenmanda kaleci Denys Boyko ile Ricardo Quaresma'nın neşeli halleri dikkati çekti. Quaresma, özellikle Fabricio Agosto Ramirez ve Boyko'ya attığı goller sonrası yaptığı sevinç gösterileriyle ilgi gördü. Tecrübeli oyuncu, başarılı vuruşlarının ardından her iki kaleciye de takıldı.

        Ukraynalı kaleci Boyko da yaptığı kurtarışların yanı sıra foto muhabirleriyle girdiği diyalogla neşeli anların yaşanmasını sağladı. Boyko, bazı güzel kurtarışlarının ardından foto muhabirlerine dönerek "foto" ifadesini kullandı.

        Siyah-beyazlıların idmanında, Alanyaspor maçında sakatlanan Adriano Correia, takımdan ayrı koşu yaptı. Beşiktaş, Atiker Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ