Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Eren'e güven tam! - Galatasaray Haberleri

        Geçen sezonun devre arasında Burak Yılmaz’ı Çin’e göndererek golcü konusunda sıkıntıya düşen G.Saray, Süper Lig’in ilk maçında yeni golcüsüyle 3 puanı kaptı.

        Kötü oynadığı K.Karabük maçının son saniyesinde yeni golcüsü Eren Derdiyok’un harika kafasıyla karşılaşmayı 1-0 kazanan Sarı-Kırmızılılar’da galibiyetin yanı sıra Eren mutluluğu da yaşanıyor.

        Kulübün içinde bulunduğu mali krize rağmen Kasımpaşa’dan 4 milyon Euro ödenerek alınan Eren transferinde eleştirilen Özbek yönetiminin de bu transferde ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı. Yapılan eleştiriler nedeniyle baskı altında olan 28 yaşındaki forvetin ise galibiyet golü atarak hem kendisine güveni geldi, hem de camianın güvenini kazandı.

        TARAFTAR BAĞRINA BASTI

        Beşiktaş’la oynanan Süper Kupa maçında Sarı-Kırmızılı taraftarların çıkardığı saha olayları nedeniyle TT Arena’daki ilk lig maçını seyircisiz oynayan Aslan’da, Kardemir Karabük maçının son saniyesinde golünü atan Eren Derdiyok, büyük

        sevinç yaşarken maç sonunda bu golü taraftarlara armağan etti.

        Takımının yeni sezona 3 puanla başlamasını sağlayan Eren’e de Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyadan büyük sevgi

        gösterilerinde bulundu. Galatasaray kariyerine çok kritik bir golle başlayan Eren Derdiyok için “G.Saray golcüsünü buldu” yorumları yapıldı.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ