Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Cihat Arslan'dan Galatasaray'a gözdağı - Futbol Haberleri

        Cihat Arslan, zorlu müsabakayla ilgili olarak şunları söyledi:

        "Rakibimizin Kardemir Karabükspor'la oynadığı ilk maçı titiz bir şekilde analiz ettik. Rakibin artı ve eksi yönleri, hafta boyunca yapacağımız taktik çalışmalarımıza ışık tutacak. Saygı duyulacak bir teknik direktör ile güçlü bir kadroya sahip olan Galatasaray'ı mağlup etme dışında hiçbir sonuç düşünmüyoruz. Ancak futbolun, kazanamazsan, kaybetme, ilkesini de gözardı etmiyoruz. Amacımız futbolseverlere kaliteli bir maç izletmek."

        Yeşil siyahlı ekipte sakatlığı devam eden Serdar Kesimal ile hafif ağrıları olan kaleci Bora Öztürk fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışdı. Kadroda başka eksik bulunmadığını belirten Cihat Arslan, "Yeni sezon öncesi takım bütünlüğünü bozmanın karşılığını Kayserispor deplasman galibiyeti ile aldık. Elbette eksiklerimiz de vardı ama ilk maçta bu durum son derece doğal. Moral olarak iyi durumdayız. Bu moral Galatasaray karşısında işimize yarayacak" ifadesini kullandı.

        Cihat Arslan, milli maç nedeniyle lige verilecek arada ofansif bir orta saha oyuncusu transfer edeceklerini vu bu konuda temaslarının sürdüğünü sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ