Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler - Tümosan Konyaspor Haberleri

        2016-2017 Spor Toto Süper Lig'e galibiyetle başlayan son şampiyon Beşiktaş, Süper Lig'in 2. haftasında Atiker Konyaspor'un konuğu olacak. Peki Atiker Konyaspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Muhtemel 11'ler ve maç hakkında tüm detaylar haberimizde...

        Beşiktaş, geçen sezonu 66 puanla 3. sırada bitiren ve sahasında başarılı sonuçlara imza atan rakibi karşısında kazanarak, üst üste ikinci galibiyetini almaya çalışacak.

        ATİKER KONYASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA?

        Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında bugün deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak. Atiker Konyaspor-Beşiktaş maçı 26 Ağustos Cuma günü saat 21.45'te başlayacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak mücadele Lig Tv kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        A.KONYASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL İLK 11'LER

        A.KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Ali Turan, Jagos Vukovic, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Hadziahmetovic, Ömer Ali Şahiner, Dimitar Rangelov, Deni Milosevic, Riad Bajic

        BEŞİKTAŞ: Tolga Zengin, Anderas Beck, Marcelo Guedes, Necip Uysal, Dusko Tosic, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Ricardo Quaresma, Tolgay Arslan, Olcay Şahan, Cenk Tosun

        SON 9 MAÇTA 3 GALİBİYET

        Sezona Aytemiz Alanya galibiyeti ile moralli başlayan Beşiktaş, bugün Atiker Konyaspor deplasmanına çıkıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman ile geçen sezon iyi bir performans sergileyen ve ilk hafta Ç.rize ile berabere kalan Yeşil-Beyazlılar, sahasında sezonun ilk galibiyetini arayacak. İki takım arasında geride kalan 30 lig maçından 17’sini Kartal, 4’ünü Atiker Konyaspor kazanırken, Siyah-Beyazlılar, son 9 lig maçında rakibini 3 kez yenebildi. Konya’da yapılan 15 maçtan 6’sını Beşiktaş kazandı, ev sahibi ekip sadece 2 kez galip gelebildi.

        TALİSCA MAÇ KADROSUNDA

        Beşiktaş'ın Portekiz'in Benfica Kulübünden kiraladığı Anderson Talisca ise bugünkü maç kadrosunda yer alacak.

        Teknik direktör Şenol Güneş, genç oyuncuya yedekler arasında yer verecek.

        Siyah-beyazlı takımın bugünkü maça Tolga Zengin, Andreas Beck, Marcelo Guedes, Necip Uysal, Dusko Tosic, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Tolgay Arslan, Olcay Şahan ve Cenk Tosun muhtemel 11'le çıkması bekleniyor.

        ADRİANO VE BOYKO SAKAT

        Siyah-beyazlı takımda bugünkü maç öncesi Adriano Correia ile Denys Boyko'nun sakatlığı bulunuyor.

        Alanyaspor karşılaşmasının ilk yarısında sol uyluk arka adalesinde birinci derecede zorlanma olduğu tespit edilen Adriano'nun bugünkü maçta riske edilmemesi bekleniyor.

        Ligin ilk haftasında ilk 11'de forma giyen Adriano'nun yerine sol bekte Dusko Tosic görev yapacak.

        Beşiktaş'ın hafta içindeki antrenmanında sol uyluk ön adalesinde 1. derece zorlanmaya bağlı ödem ve mikro kanama tespit edilen Ukraynalı kalecisi Boyko da bugünkü karşılaşmada forma giymeyecek.

        BEŞİKTAŞ İLE KONYASPOR 31. RANDEVUDA

        Beşiktaş ile Atiker Konyaspor, bugün yapacakları maçla lig tarihinde 31. kez karşı karşıya gelecek.

        Beşiktaş, geride kalan 30 maçtan 17'sini kazandı, 9'unda berabere kaldı, sadece 4'ünü yitirdi.

        Lig maçlarında Beşiktaş'ın 58 golüne, Konyaspor 25 golle karşılık verdi.

        Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş 4-0 kazandı. Siyah-beyazlıların şampiyonluğunu ilan ettikten sonra Konya'da yapılan müsabakada ise ev sahibi ekip 2-1 galip geldi.

        BEŞİKTAŞ SON 9 MAÇTA 3 KEZ KAZANABİLDİ

        Beşiktaş, genelde açık ara üstünlük kurduğu Konyaspor'u son maçlarda yenmekte zorlanıyor.

        Siyah-beyazlılar, rakibiyle ligde yaptığı son 9 maçtan 3'ünü kazanırken, 4 kez berabere kaldı, 2 kez de yenildi.

        Bu arada iki takım arasındaki 30 lig maçından Konyaspor 11'inde gol atamazken, Beşiktaş ise sadece 4'ünde gol yollarında suskun kaldı.

        KONYA'DAKİ MAÇLAR

        Taraflar arasında ligde Konya'da yapılan 15 maçtan 6'sını Beşiktaş kazandı, 7 müsabaka berabere sonuçlandı, 2 karşılaşmada da ev sahibi ekip galip geldi.

        Konya'da Beşiktaş 24, ev sahibi ekip ise 16 gol attı.

        BEŞİKTAŞ'TAN TARİHİ FARK

        Beşiktaş, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden birini, 1992-1993 sezonunda İstanbul'daki maçta 7-0'lık sonuçla Konyaspor karşısında aldı.

        Konyaspor ise Beşiktaş karşısında ligdeki 4 galibiyetini de tek farklı skorlarla elde etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ