Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Selçuk İnan'a kötü haber - Galatasaray Haberleri

        Uzun süredir arayışlarını sürdürdüğü ön liberoyu Ada’da bulan G.Saray, Newcastle United’dan Cheik Tiote’yi dün İstanbul’a getirdi. 10 milyon Euro’luk cezasını henüz çözememesi nedeniyle Lassana Diarra’yı ikinci plana alan Özbek yönetimi, stepne olarak tuttuğu Tiote’yle 3 yıllık anlaşma sağladı. Fildişi Sahilli oyuncu için İngiliz kulübüyle 1.5 milyon Euro bonservis bedelinde el sıkışan Sarı-Kırmızılılar, oyuncuya da primlerle birlikte yıllık 2 milyon Euro ödemeyi kabul etti.

        Teknik direktör Jan Olde Riekerink’in listesinin 2. sırasında yer alan 30 yaşındaki oyuncunun gelişiyle birlikte ise Selçuk İnan’ın ilk 11 şansı zora girdi. Kaptanın tartışılan performansının aksine orta alandaki partneri Tolga Ciğerci’nin üstün oyunu, yeni transfer Cheik Tiote’nin görev alması halinde Selçuk’un kızağa çekilmesini de gündeme getirdi. Riekerink’in oynadığı 3 maçta da sahanın en çok koşan ve yüksek pas isabetiyle dikkat çeken bir diğer yeni transfer Tolga’yı kesmek yerine, eski formundan uzak Selçuk’u yedek oturtabileceği bildirildi.

        MORALİ ÇOK BOZUK

        EURO 2016’da yer aldığı için G.Saray’la sezonu geç açan deneyimli oyuncunun, Beşiktaş’la oynanan Süper Kupa maçının yanı sıra ligin ilk 2 haftasındaki vasat performansı, eleştirileri de beraberinde getirmişti. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in 2018 Dünya Kupası elemelerinde düşünmeyerek Rusya ve Hırvatistan’la oynanacak maçların aday kadrosuna dahil etmediği Selçuk’un moralinin bir hayli bozuk olduğu kaydedildi.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ