Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Balıkesirspor Balıkesirspor penaltılarda takıldı - Futbol Haberleri

        Evinde Eskişehirspor'a 2-1 yenildiği müsabakada Bekamenga ile penaltı atışından faydalanamayan Balıkesirspor'un pazar günü deplasmanda 1-0 kaybettiği Giresunspor karşılaşmasında bu defa da Dilaver, 51'inci dakikada beyaz noktadan çerçeveyi tutturamadı.

        İki maçta da skor 0-0'ken kazanılan penaltıları gol çeviremeyen kırmızı beyazlı takım, yakaladığı fırsatları elinin tersiyle itti. Henüz puan yüzü göremeyen Balıkesirspor, 15'inci sırada yer buldu.

        Giresun randevusunda sol bek Bülent'i kulübeye çekip N'Dongala ve Tadic'i kadroya bile almayan teknik direktör Reha Erginer, "Şaka gibi bir maç kaybettik" yorumunda bulundu. Giresun'da kazanmak istediklerini ancak başarılı olamadıklarını belirten Erginer, sözlerini şöyle s ürdürdü:

        "Karşılaşmanın ilk yarısı genel olarak orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İki takımın ilk yarıda çok pozisyonu yoktu. İkinci yarıda ise kendi açımdan berabere kalsak üzüleceğim bir müsabakayı kaybettik. Geçen haftanın bir benzeri gibi. Penaltı kaçırdık, bireysel hatadan umulmadık bir gol yedik."

        KARADENİZ'DE BATTIK

        Balıkesir'de yayımlanan yerel gazeteler Giresunspor yenilgisi sonrası ilginç başlıklar attı. Birlik "Karadeniz'de battık", Artı Haber "Bal-Kes firarda", Yeni Haber "Elde var sıfır", Demokrat "Penaltızede", Haberci "Yine kaçırdık, yine mağlubuz, penaltıcı aranıyor", Marmara ise "Karadeniz'de büyük şok" manşetiyle çıktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ