Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Chelsea'nin James Rodriguez teklifi reddedildi! - Futbol Haberleri

        Chelsea, James Rodriguez transfer için Real Madrid'in kapısını çaldı. Zinedine Zidane'ın kadroda düşünmediği Kolombiyalı yıldız için Madrid ekibinin kapısını çalan Londra temsilcisi ilk etapta kiralama teklifinde bulundu.

        Maviler’in bu teklifi, başkan Florentino Perez'in oyuncuyu bonservisi ile vermek istemesi sonrası sonuçsuz kaldı. Perez'in İngiliz yetkililerde 60 milyon Pound talep ettiği belirtildi.

        İngiliz basını Chelsea'nin teknik patronu Conte'nin alınması için ısrarcı olduğu yetenekli orta saha için, Londra kulübü yönetcilerinin bir teklif daha sunacağını yazdı.

        Öte yandan James'in transfer hakkında konuşan Madrid'in teknik patronu Zidane ise James konuunda oluşan gündemden memnun olmadığın söyledi. Zidane "James Real Madrid'in oyuncusu ve onun hakkında gelen soruları cevapladığımda ortada bir sorun varmış gibi yansıtılıyor. Sanki onun gitmesin istiyorum gibi bir görüntü var. Ama o şu sözleşmeli bir Real oyuncusu. Evet dakikaları azaldı ve bu bir sıkıntıç ancak şunu bilin, ben her zaman her oyuncumun önemli hissetmesini isterim. Gelecek ne getirir bilemem ama James için de durum böyle" dedi.

        Los Galacticos, 2014 yılı Dünya Kupası’nda Kolombiya formasıyla müthiş bir performans gösteren James'i Monaco'dan 65 milyon Pound karşılığında transfer etmişti. (NTVSpor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ