Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta Nasri olmuyor, Caner tamam! - Beşiktaş Haberleri

        Transfer döneminin bitimi için artık saatler kalırken Siyah-Beyazlı camiaya bir iyi bir de kötü haber geldi. Bir süredir kiralamak için sıkı pazarlıklarda bulunduğu ve mutlu sona çok yaklaştığı Manchester Cityli Samir Nasri’nin transferinde ibre olumsuza döndü.

        Takımının Premier Lig’deki son maçında oyuna giren ve beğeni toplayan yıldız oyuncu, kendisini bir süre önce fazla kiloları nedeniyle kadro dışı bırakan hocası Pep Guardiola’nın “Kalmak istiyorsa kalabilir” açıklaması sonrası kararını değiştirdi.

        Kartal’la büyük oranda anlaşmasına rağmen bu gelişmeler sonrası geri adım atan Nasri’nin menajeri kalma isteklerini Siyah-Beyazlı yönetime iletti. Yıldız oyuncunun son anda devreye giren Sevilla’nın teklifini de değerlendirmeye aldığı ancak

        yüzde 90 ihtimalle futbol hayatına İngiltere’de devam edeceği öğrenildi.

        İMZA PARASI SORUNU ÇÖZÜLDÜ

        Nasri cephesinde bunlar yaşanırken Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Caner Erkin transferini noktalamak üzere olduğu

        öğrenildi. Menajerinin imza parası istemesi nedeniyle askıya alınan bu transferde Caner cephesinin bu konuda geri adım attığı ve milli sol bekin transferinin bugün veya yarın açıklanacağı ifade edildi.

        Caner’in yanı sıra orta saha için Gökhan İnler ve stoper için de Brezilyalı Messias’ın transferlerinin bitmesinin an meselesi olduğu bildirildi.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ