Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Cardozo'yu gönderirse El Kaddouri'yi alacak! - Trabzonspor Haberleri

        Transfer sezonunun bitimine doğru geri sayım sürerken Trabzonspor, çalışmalarında hız kesmiyor. Orta sahaya hücuma dönük bir takviye için yaz döneminden beri arayışlarını sürdüren Fırtına'da Omar El Kaddouri yeniden gündeme alındı.

        Bu transfer için ise gözüken tek problem, takımda düşünülmeyen Oscar Cardozo'nun uygun bir bonservisle elden çıkarılması...

        Tecrübeli golcü için Yunanistan ekibi Olympiakos'la yapılan görüşmelerden sonuç alamayan Bordo-Mavili yöneticiler, İspanya'dan gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.

        Paraguaylı yıldızı 3.5-4 milyon Euro arası bir bonservisle satmayı planlayan Fırtına'nın kurmayları, Cardozo'nun 2.5 milyon Euro'luk yıllık ücretinden de kurtulup El Kaddouri için Napoli'nin kapısını çalacak.

        KİRALAMA KABUL EDİLMEMİŞTİ

        Daha önce yaptığı kiralama teklifi kabul edilmeyen Trabzon, Faslı orta sahayı bonservisi ile birlikte almayı planlıyor.

        İtalyan ekibinin 4 milyon Euro civarında bir bedel talep ettiği öğrenilirken bu rakamın biraz aşağı çekilip bu transferin mutlu sonla noktalanması ve El Kaddouri'nin Bordo-Mavili formayı giymesi bekleniyor.

        HABERTÜRK SPOR / Haluk AYYILDIZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ