Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Vagner Love Alanyaspor'da | Vagner Love kimdir? - Coredon Alanyaspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Aytemiz Alanyaspor'un, Brezilyalı futbolcu Vagner Love ile anlaştığı ve oyuncunun yarın düzenlenecek törenle yeni takımına imza atacağı bildirildi.

        Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, bir süredir transfer görüşmeleri yapılan Fransa'nın Monaco takımında forma giyen Vagner Love ile anlaşmaya varıldığı belirtildi. Bugün kente gelmesi beklenen 32 yaşındaki golcü futbolcunun, sağlık kontrolünden geçmesinin ardından yarın 2 yıllık sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.

        Açıklamada, kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun, çıktığı 329 maçta 176 gol atan golcü futbolcuyu Alanya'ya getirmekten dolayı mutlu olduklarını söylediği aktarıldı.

        Hasan Çavuşoğlu, "Takımımıza büyük katkı sağlayacak. Son derece tecrübeli ve önemli bir oyuncu. Vagner Love ile Alanyamızın en güzel şekilde reklamını yapacağız. Kendisiyle ön sözleşme yaptık. Yarın da resmi sözleşmeyi imzalayacağız." ifadelerini kullandı.

        VAGNER LOVE KİMDİR?

        11 Haziran 1984 tarihinde, Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde dünyaya gelen Vagner Love, 1,72 boyundadır. Her iki ayağını da kullanabilen santrafor, futbola 2002 yılında Palmeiras B takımında başlamıştır.

        2 yıllık Palmeiras kariyerinin ardından 20 yaşındayken CSKA Moskova'ya transfer olmuştur.2004-2013 yılları arasında forma giydiği CSKA Moskova'da 158 maça çıkan Love, 79 gol kaydetmiştir. 2009, 2010 tarihlerinde Palmeiras ve Flamengo takımlarında kiralık olarak forma giymiş, 2013 yılında Çin'in Shandong Luneng takımına 6 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olmuştur. Çin'de2 yıl forma giyebilen Brezilyalı santrafor, tekrar doğduğu topraklara, Brezilya'ya dönmüştür. 2014-15 sezonunda bonservissiz bir şekilde Corinthians'a transfer olan Love, 1 yıllık Brezilya kariyerinin ardından Fransa'nın Monaco kulübüne transfer olmuştur.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ