Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepe'de Hakan Barış krizi! - Futbol Haberleri

        Sakat olmadığı halde Büyükşehir Gaziantepspor ve Altınordu maçlarında teknik direktör Okan Buruk tarafından kadroya alınmayan 22 yaşındaki futbolcunun yönetimle görüşerek takımdan ayrılmak istediğini bildirdiği öğrenildi.

        Orta alanda Gosso, Segbefia, Gökhan Karadeniz ve Doğa Kaya'nın bulunduğunu ve bu durumda oynamasının zor olduğunu belirten Hakan'a yöneticilerin, "Kendine kulüp bulursan git" yanıtını verildiği ifade edildi.

        Genç futbolcunun 1'inci Ligi'nin yeni takımı Ümraniyespor ile görüştüğü ancak İstanbul ekibinin bonservisini pahalı bulduğu Hakan'ı kiralık istediği kaydedildi. Kulüpler arasında görüşmelerin sürdüğü ifadoe edildi.

        Bu arada Hakan Barış'ın Bolu kampında da sorun çıkardığı iddia edildi. Genç oyuncunun ailevi nedenlerini öne sürürerek kampı 3 gün önceden terk ettiği ve Okan Buruk'un oyuncuyu defterden sildiği öne sürüldü. Geçen sezonun başında Manisaspor'dan gelen Hakan, 24 lig maçında sahaya çıkıp, 1 de gol atmıştı.

        Hakan gibi Manisaspor'dan gelen diğer bir genç oyuncu İsmail Köse de İnegölspor'a kiralanmıştı. Göztepe'nin yeni sezonda planları arasında yer almayan Cemil Vatansever'in henüz kulüp bulamadığı bildirildi. Golcü transferinde ise Adis Jahovic'le prensipte anlaşan Göztepe'nin Makedon futbolcuyla yarın sözleşme imzalaması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ