Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Giresunspor Onyekachi Okafor Giresun'da - Futbol Haberleri

        TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Nijeryalı forvet Onyekachi Okafor'u kadrosuna kattı.

        Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, yaptığı yazılı açıklamada, 22 yaşındaki genç forvet Okafor ile satın alma opsiyonlu olmak üzere 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını bildirdi.

        Okafor'un Giresunspor camiasına hayırlı olmasını dileyen Bozbağ, oyuncunun kısa süre sonra takımla çalışmalara başlayacağını belirtti.

        Öte yandan Giresunspor, geçen hafta Balıkesirspor'u 1-0 yenmesinin ardından ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Giresun Atatürk Stadı'ndaki antrenman koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalışmalarla sona erdi.

        Teknik direktör Mustafa Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde aldıkları galibiyet sonrasında moralli bir çalışma yaptıklarını söyledi.

        Milli maç arasında Spor Toto Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor ile 4 Eylül Pazar günü Karabük'te hazırlık maçı yapacaklarını belirten Kaplan, "Maç eksiği olan futbolcularımızı oynatmak, aramıza geç katılan oyuncularımızın antrenman seviyesini yükseltmek için milli maç arası bize iyi geldi." dedi.

        Kaplan, ligin üçüncü haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak, şunları kaydetti:

        "Şanlıurfaspor bu sezon bir yapılanmaya gitti, zor bir maç olacak. Karşımızda evinde oynayan Şanlıurfaspor olacak. Sıcak bir iklim, o anki şartlar ne olursa olsun oraya kazanmak için gideceğiz. Benim gönlümden geçen üç puanı almak için savaşacağız."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ