Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Stanislav Cherchesov: "Sahada dostluğun olması çok güzel ama..." - Futbol Haberleri

        Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Cherchesov, yüksek tempolu bir maç oynadıklarını belirterek, her iki takımın da yenilenmiş bir kadroyla sahaya çıktığını söyledi.

        İstediklerini tam anlamıyla yapamadıklarını dile getiren Cherchesov, buna rağmen takımının ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu belirtti.

        Mücadelede 5-6 pozisyon bulduklarını aktaran Rus teknik adam, "Bunları değerlendirmeliydik. Elimizden geleni yaptık ama olmadı. Avrupa şampiyonasından sonra ufak tefek de olsa takımda iyileşmeler var." değerlendirmesinde bulundu.

        Cherchesov, maça üç defans oyuncusuyla başlamasının gerekçesini, "Defansta blok sistemi kullandık. Oyuncu değişikliği yaptıktan sonra da aynı taktiği devam ettirdik." sözleriyle açıkladı.

        "Maçtaki atmosfer ve her iki takımı da destekleyen taraftarlar sebebiyle karşılaşmaya dostluk maçı denilebilir mi?" şeklindeki soru üzerine Cherchesov, "Tabii ki sahada dostluğun olması çok güzel ama biz dostluk maçı gibi rahat değildik. Sahada gördüğünüz gibi gergin bir mücadele vardı. Ciddi bir maç yaptık." ifadelerini kullandı.

        Bu arada Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, karşılaşma sonrası basın toplantısına katılmadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ