Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Balıkesirspor Balıkesirspor'da Zeefuik kaldı - Futbol Haberleri

        Balıkesirspor yönetimi, yeni sezon öncesi kadroda düşünülmeyen ve kulüp bulması bildirilen Hollandalı golcü Genero Zeefuik'i transferin son gününde kadroya dahil ederek lisansını çıkardı.

        Geçtiğimiz sezon 32 maçta 12 gol, 4 asistle oynayan 26 yaşındaki futbolcu, yeni transferlerden Christian Bekamenga'nın bekleneni verememesi üzerine takıma dönerek yeniden umut oldu. Bu arada yönetim, yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen İlhan Eker ve Cüneyt Köz'e lisans çıkarmadı. İki futbolcunun devre arasında transfer yapabileceği açıklandı.

        Başkan Feyyaz Çiftçi, Zeefuik'in başta Mısır olmak üzere yurt dışından ciddi teklifler almasına karşın Balıkesirspor'dan ayrılmak istemediğini belirterek, "Bu oyuncunun FIFA'ya bildirilmiş iki yıllık sözleşmesi var. Sonuçta oynasa da oynamasa da parasını alacaktı. Biz de uzun lig maratonunda kendisinden faydalanabileceğimizi düşünerek lisansını çakardık" dedi. Hollandalı futbolcunun İlk etapta U21 takımı ile çalışacağını kayderen Başkan Çiftçi, "Teknik direktörümüz Reha Erginer'in raporu doğrultusunda takıma dönebilir" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ