Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Boluspor, Galatasaray'la hazırlık maçı yapacak - Galatasaray Haberleri

        Çarıkçı, yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arayı değerlendirmek istediklerini belirterek, Galatasaray ile saat 17.30'da karşılaşacaklarını ifade etti.

        Hazırlık maçı konusunda Galatasaray Kulübü ile anlaştıklarını anlatan Çarıkçı, anlaşma gereği Galatasaray takımın ekim ayında da Bolu'ya gelerek özel müsabaka yapacaklarını bildirdi.

        Takımın her geçen gün biraz daha oturduğuna değinen başkan Çarıkçı, ''Boluspor'un her geçen gün daha iyi olması gerekiyor. Futbol çok zor bir sektör, burada zayıf ya da iyi takım diye bir kavram yok. Mücadele eden, takımı motive olan ve hırs yapanlar maçı kazanıyor." diye konuştu.

        Necip Çarıkçı, TFF 1. Lig'in zor olduğunu kaydederek, "Onun için tüm futbolcular bunun bilincinde olacak. İki maçı aldık ama eksiklerimiz de var, bunu gördük. Bunu da yaptığımız transferlerle tamamladık. Bundan sonra top teknik heyette, iyi çalışacağız, takımın motivesi iyi olacak. Herkes rakibini küçümsemeden, centilmence mücadele edecek." değerlendirmesinde bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ