Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat: Bu takım 1.5 sene ne yapmış! - Galatasaray Haberleri

        Bilimsel uygulamalara önem vermeyen ve bilgisayar verilerini kullanmayan Pereira’nın aksine Dick Advocaat göreve gelir gelmez takıma hemen performans testleri yaptırdı.

        Sonuçları tek tek inceleyen Hollandalı hocanın ekibiyle yaptığı toplantıda, “Bu takım 1.5 sene ne yapmış! Oyuncuların tam olarak hazır duruma gelmesi 1 ayı bulur” dediği öğrenildi.

        Fenerbahçe’de Vitor Pereira’nın izleri bir bir siliniyor. Portekizli teknik direktör, görev yaptığı dönemde bilimsel uygulamalara ve bilgisayar verilerine önem vermediğini açık bir şekilde ifade etmiş, “Benim metotlarım farklı. Zaten bunlar şampiyonluğu getirir” demişti.

        Sarı-Lacivertli takımın yeni hocası Dick Advocaat ise tam tersi bir anlayışa sahip. Futbolculara uygulanan test sonuçlarına çok önem veren ve modern futbolda bunun bir gereklilik olduğunu belirten Hollandalı hoca, gelir gelmez futbolcuların durumuna baktı.

        Oyuncular her idmanda özel yelekler giyerken, izinde olan Dick Advocaat sonuçları tek tek inceledi ve hayrete düştü. Bireysel değerlerin beklenenin altında olduğunu gören Advocaat, ekibiyle yaptığı toplantıda reçeteyi yazdı.

        ÖZEL PROGRAM VERİLDİ

        Kurt hocanın, “Bu takım 1.5 sene ne yapmış! Oyuncular sezon başı olmasına hazır değil. Kuvvetli ve hazır duruma gelmeleri en az 1 ayı bulur” dediği öğrenildi. Sarı-Lacivertliler’in 1 aylık periyotta zaman zaman ağır idmanlar yapacağı ve kondisyon eksiklerini gidermeye çalışacağı ifade edilirken, oyunculara özel programlar verildiği de öğrenildi.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ