Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, stoper transferini devre arasında yapacak - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 2016 yaz transfer döneminde stoper takviyesi için büyük bir uğraş verdiklerini fakat teklifleri çok mantıklı bulmadıkları için hamle yapmadıklarını söyledi ve büyük bir stoper transferi beklerken hayal kırıklığına uğrayan taraftarlara gerekçesini sundu. Şampiyonlar Ligi listesini de düşünerek hareket ettiklerini belirten Orman, Atınç Nukan'ı takıma kazandırdıklarını ifade etti.

        Beşiktaşlılar'ın üzülmesine gerek yok, çünkü Fikret Orman, yaz döneminde alamadığı tecrübeli stoperi kış döneminde almak istiyor.

        GIL VE ABDENNOUR

        Fanatik'in haberine göre, Beşiktaş, Çin'in Shandong Luneng takımında forma giyen Carlos Gil ve Valencia'dan Aymen Abdennour'dan vazgeçmiş değil. İki oyuncu için de kulüpleriyle yaz boyunca temaslarda bulunulmuş fakat finansal olarak anlaşma zemini ortaya çıkarılamamıştı.

        Carlos Gil ile el sıkışan siyah beyazlılar, oyuncunun kulübüyle bonservis pazarlıklarını sürdürecek ve bu transferi Ocak ayında nihayete erdirmeye çalışacak. Diğer yandan Abdennour için de girişimler sürdürülüyor. Valencia'nın Tunuslu oyuncuyu bonservisiyle elden çıkarmak istemesi, kiralama formülünü düşünen Beşiktaş'ın transferi bitirememesine yol açmıştı. Valencia istediğini yapamayınca Abdennour takımda kaldı.

        Transfer dönemini oyuncu satış - alım dengesi bakımından 5 milyon avroya yakın bir kârla tamamlayan Beşiktaş, bu parayı devre arasında yapacağı stoper transferinde değerlendirmeye çalışacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ