Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, sezonu şampiyon bitereceğini söyleyerek taraftara umut verdi - Fenerbahçe Haberleri

        Her ne kadar Başakşehir karşısında F.Bahçe, sahadan mağlup ayrılsa da oynanan futbol, gelecek günler adına umut vermişti. Ancak Kadıköy’deki Kayseri ‘kazası’ sonrası taraftarlar arasında umutsuzluk tavan yapmıştı... Vitor Pereira’nın sezon öncesi çalışmalarını yaptırmamasının olumsuz etkilerini daha ilk 2 maçta gören Sarı-Lacivertliler’de teknik direktör Dick Advocaat, düğmeye basmış ve fizik olarak ‘bitik’ durumdaki takıma kondisyon yüklemeye başlamıştı.

        SAMANDIRA’DA MESAİYE DEVAM

        Bu kapsamda milli arayı fırsat olarak gören Sarı- Lacivertliler’de futbolcular çalışmalarını sürdürürken, teknik direktör Dick Advocaat özel işlerini tamamlamak için ülkesi Hollanda’ya gitmişti. Geçtiğimiz gece akşam üstü Türkiye’ye dönen deneyimli teknik adam havaalanında taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bir futbolseverin kendisine söylediği “Hocam bu yıl şampiyonluk istiyoruz” sözlerine karşılık veren Hollandalı teknik direktör, “Siz hiç merak etmeyin bu sezon hep beraber güleceğiz” ifadelerini kullandı. Şampiyonluğa olan inancını dile getiren ve taraftara umut dağıtan Advocaat, dün takımının başında yeniden çalışmalara başladı.

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ