Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Hakan Çalhanoğlu milli formayla 7. golünü attı - Futbol Haberleri

        Yıldızların yer almadığı Milli Takım’da skoru değiştirmesi için güvencemiz 3 isimle sınırlıydı Cenk Tosun, Hakan Çalhanoğlu ve Emre Mor... Hem Cenk hem de Emre gole yaklaştı, ancak ağları bulan frikikten Hakan oldu. Hırvatistan’a penaltı kazandıran Modric, hakemlerin 1 dakika uzatma verdiği ilk yarının son dakikasında Emre Mor’u düşürdü... Ekran başındaki herkes “Haydi bir gol” diyerek umutlanırken, topun başına frikik ustası Hakan geldi. B.Leverkusen’de forma giyen Hakan’ın şutunda barajdaki Perisic’e çarpan top yüzümüzü güldürdü. Kaleci Kalinic kontrpiyede kalırken, top ağlara gittiğinde Ay-Yıldızlılar büyük sevinç yaşadı.

        8 MAÇTA 3 GOL, 1 ASİST

        Almanlar’ın “Onu Türkiye’ye kaptırdığımız için büyük üzüntü duyuyoruz” diyerek hayıflandıkları Hakan, Ay-Yıldızlı ekipte 23. maçında 7. golünü attı. Bu gollerin 3’ünün frikik olması dikkat çekti. Milli Takım’da son maçlarda skora büyük katkı veren Hakan’ın, son 8 maçta 3 gol, 1 asist yaparak 4 gole direkt katkı sağladı.

        `GÜVENİ BOŞA ÇIKARMADIM´

        Frikik ustası Hakan Çalhanoğlu, maçın ardından iyi mücadele ettiklerini söyledi. Yıldız oyuncu “Zor maç oldu. Rakibin birkaç pozisyonu vardı ama iyi defans yaptık. Golden sonra oyuna iyi başladık. Bir 15 dakika koptuk ama sonrasında kendimize geldik. Frikikte topun başına geçtiğimde insanların beklentisinin yüksek olduğunu biliyordum. Çok şükür bu güveni boşa çıkarmadım. Çok mutluyum. Burada puan almak kolay değil” dedi.

        GALİBİYET GAFI

        Hakan Çalhanoğlu maçın ardından Twitter’dan paylaştığı mesajda büyük bir gafa imza attı. Yıldız oyuncu, “Önemli bir deplasman galibiyeti! Bu sonuç ileride çok önem taşıyabilir” yazarken sonrasında mesajını “Önemli bir deplasman puanı” olarak düzeltti. Hakan’ın bu gafı akıllara geçtiğimiz günlerde Rusya ile oynanan özel maçın ardından Çağlar Söyüncü’nün yaptığı “Gruplara puanla başlamak güzel” açıklamasını getirdi.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ