Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Yeni Malatyaspor Malatya'nın hedefi Denizli maçında da 3 puan! - Futbol Haberleri

        Ravcı, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, milli maç dolayısıyla lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini ifade etti.

        Sezona iyi başladıklarını belirten Ravcı, "Takım olarak iyi bir ivme yakaladık. Bu çıkışı devam ettirmek istiyoruz. Ligin başında takımlar tam anlamıyla hazır olmuyor. Ligin başında yüzde 50-60 performansı olan takımlar, 4-5 hatta 6'ncı haftadan sonra bu yüzdeyi biraz daha yukarılara çekiyor" dedi.

        Ravcı, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Denizlispor maçına da da Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor karşılaşmalarına hazırlandıkları ciddiyetle hazırlandıklarını aktararak, deplasmandan galibiyetle dönmek istediklerini kaydetti.

        Takım isimlerinin önem taşımadığını, sadece kendi oyunlarına baktıklarını dile getiren Ravcı, "Önemli olan sahaya çıkıp ne yapacağımız. Mücadele ruhunu sahaya yansıttığımız sürece bizim için rakip fark etmiyor. Biz her maça aynı düşünceyle çıkıyoruz. Denizlispor deplasmanından da 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

        Ravcı, futbolcuların ligin ilk iki haftasında ortaya koydukları mücadele ve hırsın kendilerini memnun ettiğini belirterek, aynı isteğin Denizlispor maçına da yansıması durumunda iyi bir sonuç alacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.

        AMATU'NUN OTURMA İZNİ SORUNU ÇÖZÜLDÜ

        Bu arada Yeni Malatyaspor'un Samsunspor ile oynadığı müsabakanın son 10 dakikasında oyuna giren ve performansıyla taraftarın beğenisini kazanan Nijeryalı oyuncu, bir süre önce gittiği ülkesinden oturma izni dolduğu için dönüş yapamamıştı.

        23 yaşındaki futbolcunun oturma izni alabilmesi için gerekli girişimlerde bulunduklarını ve sorunu çözdüklerini kaydeden Kulüp Sportif Direktörü Ali Ravcı, Amutu'nun bugün Malatya'ya geleceğini söyledi.

        BUGÜN MALATYA'YA GELECEK

        Amutu'nun forvet bölgesi için önemli bir oyuncu olduğunu kaydeden Ravcı, "Amutu'nun oturma izni dolmuş. Gittiği ülkesinden dönemedi ve bir kaç antrenmana katılamadı. Kulüp olarak devreye girdik ve sorunu çözdük. Amatu bugün Malatya'ya gelecek. Bu futbolcumuzun kalitesine inanıyoruz. Biraz fiziksel eksikliği var. Bunu da hızla tamamlayacağını düşünüyorum" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ