Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor'un yeni transferlerinden taraftara çağrı! - Çaykur Rizespor Haberleri

        Çaykur Rizespor'da uyum sürecini hızlı bir şekilde aşmak istediğini ifade eden Jakob Jantscher, takıma katıldığı günden itibaren arkadaşlarının kendisine çok yardımcı olduğunu söyledi. Akhisar Belediyespor maçı için taraftara çağrıda bulunan Jantscher, "Akhisar ile önemli bir maç oynayacağız. Hocam bana görev verirse oynamaya hazırım. Bir an önce takımıma katkı sağlamak istiyorum. Taraftarla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Onları da tribüne bekliyorum" dedi.

        Davide Petrucci'de, takımın genç ve yetenekli oyunculardan kurulu olduğunu belirterek, "Lige iyi başlayamadık ama geldiğim günden itibaren gördüm ki takımda çok etkili oyuncular var. Ayrıca genç ve yeni bir ekibiz. Biraz zaman gerekli. Akhisar Belediyespor ile oynayacağız. Hocamız da her fırsatta bize maçın önemini anlatıyor. Arkadaşlarım ile birlikte maça çok iyi hazırlanıyoruz. Başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ