Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Medipol Başakşehir: 3 - Kasımpaşa: 1 goller - Kasımpaşa Haberleri
        SÜPER LİG HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... BAŞAKŞEHİR - KASIMPAŞA KARŞILAŞMASININ TÜM AYRINTILARI İÇİN TIKLAYINIZ

        Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Kasımpaşa deplasmanda ligin dişli ekiplerinden Medipol Başakşehir ile karşılaştı.

        33. dakikada Kasımpaşa adına sağ kanattan kazanılan frikikte Tunay Torun'un ortasında yeni transfer Otigba güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-0.

        İlk yarı bu skorla sona ererken, ikinci devrede sahada Başakşehir üstünlüğü vardı. 67'de Mustafa Pektemek'in indirdiği top sonrası Visca golü attı ve durum 1-1 oldu.

        5 dakika sonra bu kez Visca'nın asistinde Mossoro golü attı ve Başakşehir maçta öne geçti: 2-1.

        İlerleyen dakikalarda beraberlik sayısı için bastıran Kasımpaşa, 90+3'te Hakan Özmert'i durduramadı ve maç Başakşehir'in 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

        Bu sonuçla Başakşehir kulüp tarihinde bir ilki gerçekleştirerek 3'te 3 yaptı ve 9 puana ulaştı. Kasımpaşa ise 1 puanda kaldı.

        MAÇTAN NOTLAR

        Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneğinin (TPFD) ikincisini düzenlediği PFD ödüllerinde, Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun en iyi 11'ine seçilen Medipol Başakşehir'in 3 futbolcusu, Kasımpaşa maçı öncesinde statta düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

        Turuncu-lacivertli takımın kalecisi Volkan Babacan, savunma oyuncusu Yalçın Ayhan ve geçtiğimiz sezon attığı 17 golle adından söz ettiren Edin Visca'ya ödüllerini kulübün asbaşkanı Mustafa Saral verdi. Tribünde yer alan az sayıdaki taraftar da futbolcuları alkışlayarak tebrik etti.

        Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sonucu ülkede yaşanan olaylar ve şehitler nedeniyle bu yıl PFD ödül töreni düzenlenmemişti.

        TRİBÜNLER BOŞ KALDI

        Medipol Başakşehir ile Kasımpaşa arasında oynanan İstanbul derbisine taraftarlar ilgi göstermedi. 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda tribünlerin büyük kısmı boş kalırken, Başakşehirli yaklaşık 300 taraftar takımlarını destekledi. Deplasman ekibi Kasımpaşa'nın da yaklaşık 50 taraftarı kendilerine ayrılan tribünde yer alarak, takımlarına destek oldu.

        SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU HTSPOR CANLI SKOR
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ