Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Jan Olde Riekerink: "İkisini de oyundan aldım, çünkü..." - Beşiktaş Haberleri

        Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, Kayserispor karşısında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından açıklamalarda bulundu.

        Akhisar karşısında çok iyi bir Galatasaray vardı. Bugünkü Galatasaray'a bakıyoruz, iki devrede de farklı takım vardı sahada, gereken organizasyonu sağlayamadık. Uzun zamandır kazanan bir Galatasaray vardı, bunu sürdürmek istiyorduk ancak başarılı olamadık. İkinci yarıda oyuncu değişiklikleri yaptık ve daha fazla pozisyon yakaladık" dedi.

        Oyuncu değişiklikleri hakkında da konuşan Hollandalı teknik adam, "Sinan Gümüş benim için bir kanat oyuncusu, ofansif olarak bize katkı sağlayabilecek durumda ancak bugün onu oyuna almadım. Yasin ile bir tartışma yaşamadık, tamamen taktiksel bir değişiklik yaptım. Bu değişikliğin temel sebeplerinden biri de Sneijder'e alan yaratmaktı, ikinci yarıda bunu başardık. De Jong'un çok ciddi bir sakatlığı umarım yoktur, MR sonucunu bekleyeceğiz" şeklinde konuştu.

        Umut Bulut'un maçtan sonraki açıklamalarını da değerlendiren Hollandalı teknik adam, "Umut maçtan önce takım arkadaşlarıyla buluştu, ona gereken saygıyı gösterdi. Kulübe karşı bir saygısızlığı yok. Hem maçtan önce onu gördüm, hem maçtan sonra. Yeni bir takımda mücade ediyor, kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ