Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa'da gözler Fenerbahçe'de - Kasımpaşa Haberleri

        Süper Lig’in ilk 3 haftasında Trabzon, Adana ve son olarak Başakşehir maçlarından toplam 1 puan çıkartan Kasımpaşa, aynı puanda olduğu F.Bahçe’yi konuk edeceği maçı kazanıp, 3 puanla tanışmanın hesaplarını yapıyor.

        Teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından geçici olarak takımı altyapı hocaları çalıştırıyor. Erkan Çoker yönetiminde dün gerçekleşen antrenmanda, yardımcılar İlyas Öztürk, Volkan Arslan, Eren Kırıcı ve kaleci antrenörü Erol Ayçicek yer aldı.

        Düz koşu ile başlayan çalışma, pas çalışması, kuvvet çalışması ve taktik antrenman ile son buldu. Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı ve istekli olmaları dikkat çekti. Lacivert-Beyazlılar, F.Bahçe maçı hazırlıklarına bu sabah Kemerburgaz Tesisleri’nde yapacağı çalışma ile devam edecek.

        DİYADİN’İ HATIRLATTI

        Kasımpaşa’daki hoca ayrılığı, 2012’de oynanan Fenerbahçe maçını akıllara getirdi. O dönem Lacivert-Beyazlılar’ın başında olan ve F.Bahçe karşılaşması öncesi görevinden ayrılan Metin Diyadin’in yerine, takımı F.Bahçe mücadelesine yardımcı antrenör Fuat Kılıç ve Paşa’nın eski oyuncularından oluşun bir ekip hazırlamıştı. Etkileyici bir performans ortaya koyan Kasımpaşa, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı.

        BİLETLER SATIŞTA

        Paşa’nın 19 Eylül’de F.Bahçe’yi konuk edeceği zorlu maçın biletleri satışa çıktı. Fiyatlar şu şekilde: Kale Arkası Açık Tribün: 20 TL, Maraton Açık Tribün: 20 TL, Kale Arkası Kapalı Tribün: 40 TL, Maraton Kapalı Tribün: 60 TL, Misafir Tribünü: 40 TL.

        HABERTÜRK SPOR |VOLKAN KÖSE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ