Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, futbolcuları ve teknik direktör Dick Advocaat'ı uyardı - Trabzonspor Haberleri

        Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli takımın Kasımpaşa ile oynayacağı maç öncesi dün akşam Samandıra'ya çıkarma yaptı. Kardeşi ve aynı zamanda asbaşkan olan Ali Yıldırım ile birlikte tesislere giden Yıldırım, önce futbolcularla ardından da teknik direktör Dick Advocaat ile bir toplantı yaparak ligdeki kötü gidişe bir an önce son verilmesini istedi. Başkan Aziz Yıldırım'ın futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, "Camia hepinize kırgın. Ve sizin buna karşılık söyleyecek tek bir lafınız yok. Yarın (Bugün) çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaksınız. Gelen tepkilerden siz de biz de hepimiz nasibimizi alıyoruz. Hepiniz kariyerli, önemli futbolcularsınız. Bu haftadan itibaren bir galibiyet serisine başlayacağınıza yürekten inanıyorum ve size güveniyorum" dediği kaydedildi.

        DİCK ADVOCAAT'I DA UYARDI

        Bu sezon ilk kez gittiği Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde duruma el koyan Başkan Aziz Yıldırım'ın futbolcuların ardından teknik direktör Dick Advocaat ile de bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi. Başkanın Hollandalı teknik adam ile yaptığı toplantıda futbolcuları basının önüne atmamasını istediği ifade edildi. Geçtiğimiz hafta içinde yaptığı açıklamalarda "Fenerbahçe'de üst seviye futbol oynayamayacak oyuncular var" diyen Advocaat ile görüşen Aziz Yıldırım'ın, "Futbolcuları eleştireceksen bunu burada tesis içinde yap" diyerek uyardığı kaydedildi. Başkan ayrıca Advocaat'a güvendiğini de sözlerine ekledi.

        (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ