Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Gaziantep FK Osman Toprak: TFF 1. Lig maçları naklen yayınlansın - Gaziantep FK Haberleri

        TFF 1. Lig takımlarından Büyükşehir Gaziantepspor'un Başkanı Osman Toprak, TFF 1. Lig'deki naklen yayın sorununun bir an önce çözülmesini istedi. TFF ile yapılan görüşmeler ve TFF'nin yaptığı son çalışmalar hakkında da bilgi veren Toprak, 2016-207 sezonun ilk haftasından bu yana Türkiye Futbol Federasyonu ile naklen yayın görüşmelerinin bugün de sürdürüldüğünü kaydetti.

        Toprak, "Federasyon Genel Sekreteri Kadir Bey ile görüştük. Onların da bu konuda çalışmalarının olduğu duyuyoruz. Bizim beklentimiz. Bir an önce özellikle TFF 1. Lig gibi çok fazla seyircisi olan çok fazla izleyicisi ve fanatiği olan 16 tane şehir takımının olduğu bu ligin mutlaka naklen yayınlamasını arzu ediyoruz" dedi.

        Toprak, naklen yayın olduğu zaman sporseverlerin bu lige olan ilgisinin daha da artacağını vurgulayarak, "TFF 1. Lig'in çok fazla takipçisi var. Ben spor muhabbetlerinde sporla ilgilenen ortamlara girdiğimde bu ligin ne kadar fazla takip edildiğini görüyorum. Dolayısıyla federasyondan ricamız bir an önce konuyla alakalı ciddi bir çalışma yaparak, sporseverlerin maçlarını takımlarını izlemelerini fırsat verilmesini istiyoruz. İnşallah en kısa zamanda gerekli çalışmalar yapılır, biter ve sporseverler maçları izlemeye devam ederler" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ