Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de oyundan alınan Lens karara çok üzüldü - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HTSPOR.COM

        Fenerbahçe'de 71. dakikada yerini Moussa Sow'a bırakan Jeremain Lens, Advocaat'ın bu kararına çok üzüldü.

        2

        Mücadelenin 70. dakikasında Sow oyuna girmeyi beklerken, su molası verildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat, bu sırada Lens'i yanına çağırdı ve 'oyundan alınacağını' söyledi.

        3

        Kasımpaşa maçında 2 asist yapan Lens ise bu kararı duyduktan sonra çok üzüldü ve karara tepki gösterdi.

        4

        Lens'in yerine oyuna giren Sow, karşılaşmanın 73. dakikasında Emenike'nin verdiği pasta topu ağlara gönderdi. Oyundan alınan Lens, yedek kulübesi sevinirken bu gole sevinmedi.

        5

        Advocaat ise Lens sorusuna şöyle yanıt verdi; "Sinirli olması iyi ama ben pek umursamam."

        6

        Oyundan çıkarken verdiği tepkinin kesinlikle Dick Advocaat'ta karşı olmadığını belirten Hollandalı futbolcu; oynama ve gol atma isteğinden kendince bir reaksiyon gösterdiğini söyledi. Lens "Biz oyuncular olarak hocanın kararlarına karışamayız ve onu yargılayamayız. Benim tepkim hocaya karşı değildi" dedi

        7

        Öte yandan Fenerbahçe'de Salih Uçan ve Robin van Persie'nin kadroya alınmadığı Kasımpaşa maçına sezon başından beri eleştirilen isimler damgasını vurdu.

        8

        5-1'lik Kasımpaşa galibiyetinde 11. dakikada ilk golü atan Josef de Souza, 84'te İsmail Köybaşı'nın attığı golde asist yapan isim oldu. 90 dakika sahada kalan Josef maçı 1 gol 1 asistle tamamladı.

        9

        Kasımpaşa maçının 11'i açıklandığında Advocaat'ın Sow'un yerine Emenike tercihi herkesi şaşırttı. Nijeryalı golcü, önce Josef'e attırdı, ardından Fenerbahçe'nin 3. golünü attı. Yetmedi; 73'te Sow'la buluştuğu gecede bir de ona asist yaptı.