Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Emenike: En iyi performansım gelecek, henüz gelmedi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 5-1 mağlup ettiği maçın ardından konuşan günün yıldızı Emenike, henüz en iyi performansına ulaşmadığını ifade etti.

        Ligde ilk üç haftayı galibiyet alamadan geçiren Fenerbahçe, 4. hafta maçında Kasımpaşaspor karşısında esti gürledi.

        Sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrılan Kanarya'da günün yıldızı Emmanuel Emenike, ''Buraya dönmüş olmak güzel. Moussa Sow'un da geri dönmüş olması güzel. Mutluyum onunla beraber yeniden burada olduğum için. Performansım fena değildi ama hala en iyi performansım değil. En iyi performansım gelecek, henüz gelmedi. Takım halinde güzel bir galibiyet aldık, büyük bir galibiyet. Takım olarak çok mutluyuz. Yaşımız ilerledikçe hayat tecrübemiz artıyor. Hayata dair daha fazla şey öğreniyoruz. Ben de hayata dair tecrübemle birlikte daha fazla gülüyorum çünkü hayat güzel'' ifadelerini kullandı.

        ''PATLAMA YAPACAĞIMIZI BİLİYORDUK''

        Fenerbahçe'nin başarılı sol beki Hasan Ali Kaldırım ise üzerlerinde büyük bir baskı olduğunu ifade ederken, ''Bugün çok baskı vardı üzerimizde ama patlama yapacağımızı biliyorduk. Lige iyi başlayamadık. Yeni bir hoca geldi ve ona alışmamız zaman aldı. Ülkemizde gerekli zamanı vermiyorlar, her maçı kazanmak zorunda olduğunuzu düşünüyorlar. Ama biz hep sakin kaldık, patlama yapacağımıza inanıyorduk. Bugün o günmüş. Maça çok iyi hazırlandık ve maçın başından itibaren de kazanmaya yönelik oynadık. Bugün önemli olan öne geçmekti çünkü daha önce nerdeyse hep geriye düştük. Maçtan önce öne geçersek kazanacağımızı söylemiştik, öyle de oldu. Umarım bu bir serinin başlangıcı olur.''

        ''TARAFTARIMIZ KADAR BİZ DE MUTSUZDUK''

        Karşılaşmanın ilk golünü kaydeden Josef de Souza ise çok çalıştıklarını belirterek, ''Öncelikle takım halinde gerçekten çok çalışıyoruz, sert antrenmanlar geçiriyoruz. Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumdan çıkabilmek, Fenerbahçe'yi layık olduğu yere getirebilmek için çabalıyoruz. Taraftarımız kadar biz de üzgündük ama özgüven açısından çok önemli bir galibiyet oldu. Attığım gol de benim adıma özgüven kaynağı oldu. Artık bu seviyede oynamaya devam etmeliyiz.'' diye konuştu.

        İnsanların ne dediğine çok da önem vermediklerini belirten Josef, ''Bize sürekli savunma oynadığımızı söylediler ama biz sürekli maçlarımızı kazanıyorduk en çok eleştirildiğimiz dönemde. Belki maçlar zor geçiyordu ama kazanıyorduk. Son üç maçımızda 4-5 forvet sahadaydı ama olmadı. Üç orta sahayla oynuyoruz, kim oynarsa oynasın önemli olan Fenerbahçe'nin kazanması'' dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ