Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Gökhan İnler, 40 yıllık Beşiktaşlı gibi! - Beşiktaş Haberleri

        Napoli’de yıllarca kaptanlık yapan, Leicester City’de şans verilmeyince bedelsiz olarak Beşiktaş’a kazandırılan Gökhan İnler, ortaya koyduğu performansla tam not aldı.

        32 yaşındaki oyuncu, orta sahaya hem güç hem de tecrübe katarken, Akhisar Belediye maçında Talisca’ya verdiği harika gol pasıyla da büyük beğeni topladı. Manisa’da maçı izleyen başkan Fikret Orman ve yöneticiler, Gökhan İnler’in performansına hayran kaldı.

        ‘ARTIK ORTA SAHAYLA İLGİLİ KORKUMUZ YOK’

        Maçtan sonra kendi aralarında yaptıkları değerlendirmelerde Talisca ve Gökhan İnler’i öven Siyah-Beyazlı yöneticiler, “Talisca’nın böyle bir potansiyeli olduğunu biliyorduk. Daha da iyi olacak. Ancak Gökhan İnler çok başka. İngiltere’de koca sezon çok az süre aldı. Buna rağmen hiç maç eksiği hissetmeden futbol oynuyor. Müthiş bir profesyonel. 40 yıllık Beşiktaşlı gibi oynuyor. Tam bir lider. Sahada ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Orta sahada bu tarz özellikleri olan bir Atiba vardı. Her maçı, ona bir şey olacak diye korkuyla izliyorduk. Şimdi Gökhan İnler de geldi, gücümüze güç kattı. Şimdi orta sahayla ilgili hiçbir korkumuz yok” diye konuştular.

        HABERTÜRK SPOR / Kartal YİĞİT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ