Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın Beşiktaş maçı kadrosu belli oldu - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig’e ilk 4 haftada topladığı 10 puanla iyi bir başlangıç yapan G.Saray, cumartesi günü Vodafone Arena’da ezeli rakibi Beşiktaş’a konuk olacak. Kritik mücadele öncesi kafasındaki 11’i şekillendirmeye başlayan Sarı-Kırmızılı kulübün teknik direktörü Jan Olde Riekereink, kadroda sürpriz yapmayacak.

        Ç.Rize maçını yalnızca Yasin-Sinan değişikliğiyle bitiren ve bu maçta sahaya sürdüğü 11’den son derece memnun kalan Hollandalı teknik adamın, dev derbiye de aynı 11’le başlamayı planladığı bildirildi.

        Daha önceki haftalarda da benzer uygulamaları sürdüren başarılı hoca, maç içinde önde olduğu sürece takımın işleyişini bozmamak için oyuncu değişikliğine sıcak bakmıyor. Bu sayede sahadaki futbolcularına güven verdiğini düşünen Riekerink, derbi maçında da aynı stratejiyi uygulamayı planlıyor.

        DE JONG KULÜBEDE

        Sezon başından beri orta göbekte kaptan Selçuk ile Tolga’ya görev veren Sarı-Kırmızılılar’ın hocası, Beşiktaş maçında Nigel de Jong’u yedek soyundurmayı planlıyor.

        Sezon başında Siyah-Beyazlı takıma karşı Selçuk-Tolga ikilisiyle çıkarak zafere ulaşan Hollandalı çalıştırıcı, bu nedenle vatandaşını ilk tertipte sahaya sürmeye sıcak bakmıyor. Savunma hattını ise ligin ilk 4 haftasında kalelerinde yalnızca 2 gol gördükleri için beğenen Riekerink, sağ bekte Cavanda hazır olmasına rağmen Sabri’yi kesmeyi düşünmüyor.

        HABERTÜRK SPOR / Erhan TELLİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ