Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş İlhan Parlak'tan Fenerbahçe açıklaması - Beşiktaş Haberleri

        Gaziantepspor'un ileri uçtaki en önemli silahlarında biri olan İlhan Parlak, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başarılı oyuncu öncelikle geçen hafta oynadıkları Medipol Başakşehir maçı hakkında konuştu. Spor Toto Süper Lig'in lider takımı Medipol Başakşehir'in, Abdullah Avcı önderliğinde iyi bir ekip olduğuna dikkat çeken başarılı oyuncu, "Biz de sahaya bunun bilinci içinde çıktık. Hocamızın bizden istediği şeyleri sahaya yansıtmaya çalıştık. Ve iyi de bir mücadele etmeye çalıştık. Şunu gördük; Eğer hocamızın bizden istediklerini sahaya yansıtır ve iyi mücadele edersek, lider takım bile olsa yenebiliriz. Sadece evimizde seyircimizin önünde neler yapabileceğimizi gösterdik. Tabii bu sonuca yansımadı. Başakşehir maçının en kötü şey sonucu yansımamasıydı. Ama ileriye dönük baktığımız zaman eğer biz böyle mücadele edersek ve böyle futbol oynarsak inşallah büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum" dedi.

        "FENERBAHÇE DE LİGE İYİ BAŞLAMADI"

        Hafta sonu Fenerbahçe karşılaşması ile ilgili de konuşan İlhan Parlak, "Hafta sonu bizi zorlu bir mücadele bekliyor. Fenerbahçe de lige iyi başlamadı. Ama dün Kasımpaşa karşısında iyi bir futbol oynadılar ve netice olarak da iyi bir skor elde ettiler. Dediğim gibi biz istediğimiz futbolu sahaya yatırsak, İstanbul'da Fenerbahçe deplasmanında eğer şanssızlığımızı da kırarsak ve gol pozisyonlarını değerlendirirsek oradan 3 puanı ile ayrılırız" şeklinde konuştu.

        "TÜRKİYE KUPASI DA BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR"

        Tecrübeli oyuncu, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda yarın Eyüpspor ile karşılaşacakları maç için ise, "Eyüpspor ile bir kupa maçı oynayacağız. Eyüp takımı tabii tam olarak tanımıyoruz. Hocalarımız en iyi şekilde analiz edip, bizi o maçta en iyi şekilde hazırlayacaklardır. Tabi bir üst tura geçmek istiyoruz. Türkiye Kupası da bizim için önemlidir" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ