Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona, Darijo Srna'yı istiyor - Futbol Haberleri

        756 milyon Euro'luk değeriyle dünyanın en pahalı kadrosuna sahip olmasına rağmen sağ bek mevkisinde forma giyen oyunculardan beklenen verimi alamayan Barcelona, ara transfer için flaş bir karar aldı.

        İspanyol AS Gazetesi, Katalan ekibinin sağ bek için Shakhtar Donetsk'in tecrübeli yıldızı Darijo Srna'yı transfer listesine aldığını duyurdu.

        Arda Turan'la aynı günlerde transfer edilen Aleix Vidal'ın performansından memnun olmayan Barcelona Teknik Direkörü Luiz Enrique'nin, artık 34 yaşına gelen Srna'yı istemesi büyük şaşkınlık yarattı.

        13 yıldır Shakhtar Donetsk'te forma giyen ve uzun yıllar Hırvatistan Milli Takımı'nın değişmez ismi olan Srna'ya Ocak ayında 6 aylık sözleşme teklif edileceği belirtildi.

        AS Gazetesi, Barcelona'nın sağ bek mevkisi için asıl hedefinin Hector Bellerin olduğunu, ancak bu oyuncunun kulübü Arsenal'in çok fazla para istemesi nedeniyle bu transferin şimdilik gerçekleşmediğini yazdı.

        Barcelona, ara transfer döneminde Srna'yı alamadığı taktirde Valencia'da forma giyen 22 yaşındaki Joao Cancelo'ya teklif yapacak. (Hürriyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ