Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Trabzonspor-Serhat Ardahanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Futbol Haberleri

        Ligde oynadığı 4 maçta 3 mağlubiyet, 1 galibiyet alarak sezona kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Serhat Ardahanspor ile karşılaşacak. Peki Trabzonspor-Serhat Ardahanspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte detaylar...

        TRABZONSPOR-SERHAT ARDAHANSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

        En son 2009-2010 sezonunda Şanlıurfa GAP Arenada Fenebahçeyi 3-1 yenerek Türkiye Kupasını kazanan karadeniz ekibi, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Serhat Ardahanspor ile karşılaşıyor. Trabzonspor-Serhat Ardahanspor maçı 21 Eylül Çarşamba (bugün) günü saat 19.00'da başlayacak. Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Özgüç Türkalp'in yöneteceği maç a Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Türkalp'in yardımcılıklarını Osman Karakaş ve Soner Maraş üstlenirken dördüncü hakem ise Gürel Uzuner olacak.

        TRABZONSPOR KUPADA MORAL ARIYOR

        Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün karşılaşacağı Serhat Ardahanspor'u mağlup ederek hem bir üst tura çıkmak, hem de moral bulmak istiyor. Bordo mavili takım, cezası nedeniyle bu maçta seyircilerinden yoksun kalacak.

        Spor Toto Süper Lig'e istediği başlangıcı yapamayıp ilk 4 haftada sadece 3 puan toplayabilen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 2'inci eleme turu karşılaşmasında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Serhat Ardahanspor'u konuk edecek. Trabzonspor'un üst tura yükselmeyi hedefleyen müsabaka, saat 19.00'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak, karşılaşmayı Özgüç Türkalp yönetecek.

        YEDEKLERLE GENÇLER SAHAYA

        Teknik direktör Ersun Yanal, Serhat Ardahanspor karşısında ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncularla genç futbolculara da forma verebileceği bidirildi. Özellikle Yusuf Yazıcı ile Ramil Sheidaev' in bu maçta forma giyebileceği öğrenildi.

        ONUR: "DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

        Takım kaptanı kaleci Onur, ilk 4 haftada aldıklarını sonuçların kendilerini fazlasıyla üzdüğünü söyledi. Antrenmanların çok verimli geçtiğini belirten kaptan Onur, "Bunu gerçekten sahaya yansıtamıyoruz. Üzgünüz. En kısa sürede toparlanmamız gerektiğini de biliyoruz. Üzdüğümüz taraftarlarımızı mutlu etmek ve özlenen futbolu ortaya koymak için daha çok çalışacağız" ifadelerini kullandı.

        8 KUPA ŞAMPİYONLUĞU

        Bordo-mavililer, ikişer kez Beşiktaş ve Gençlerbirliği, birer kez de Galatasaray, Bursaspor, Adana Demirspor ve Fenerbahçe karşısında kupaya uzanarak 8 kupa şampiyonluğu yaşadı.

        İlk kez 1976-1977 sezonunda Beşiktaş karşısında kupayı elde eden Karadeniz ekibi, 1977-1978 sezonunda Adana Demirspor, 1983-1984 sezonunda Beşiktaş, 1991-1992 sezonunda Bursaspor, 1994-1995 sezonunda Galatasaray, 2002-2003 ve 2003-2004 sezonlarında Gençlerbirliği, 2009-2010 sezonunda da Fenerbahçe karşısında kazanarak kupayı müzesine getirmişti.

        Trabzonspor, bu sezon 9uncu Türkiye Kupasını müzesine getirmenin mücadelesini gösterecek.

        SERHAT ARDAHANSPOR İLE İLK KEZ

        Trabzonspor, bugün Serhat Ardahanspor ile ilk kez karşı karşıya gelecek.

        Ligde oynadığı 4 maçta 3 mağlubiyet, 1 galibiyet alarak sezona kötü bir başlangıç yapan Karadeniz ekibi, kupada turu geçerek bir nebze moral bulmaya çalışacak.

        Bordo-mavililerin cezası nedeniyle ev sahibi takımın taraftarları karşılaşmada yer alamayacak.

        EN SON 2012-2013 SEZONU FİNAL OYNADI

        Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupasında en son 2012-2013 sezonunda final oynadı.

        Ankarada oynanan maçta Fenerbahçeye 1-0 mağlup olan bordo-mavililer, sahadan üzülerek ayrılan taraf olmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ