Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş yönetiminden taraftara bilet müjdesi - Beşiktaş Haberleri

        Süper Lig’de ve Şampiyonlar Ligi’nde zorlu bir viraja girecek ve arka arkaya Galatasaray ve Dinamo Kiev ile kaşılaşacak olan Beşiktaş’ta yönetim, Vodafone Arena tribünlerinin dolması için taraftara jest yaptı. Önceki gün toplanan yönetim kurulu, G.Saray ve D.Kiev mücadeleleri için paket bilet uygulamasını devreye soktu. Bu maçlara gelecek taraftarların, iç sahadaki ilk maç olan Antalya karşılaşmasını bedavaya izleyebilecekleri duyuruldu.

        Beşiktaş resmi internet sitesinde yer alan duyurunun tam metni:

        "3’lü VIP Avantaj Paketi: Galatasaray + Dinamo Kiev + Antalyaspor = 1.400 TL

        Beşiktaşımızın evimizde oynayacağı önümüzdeki ilk üç maçını VIP tribünden izlemek isteyen taraftarlarımıza hesaplı 3 maç paketi fırsatı!

        Galatasaray + Dinamo Kiev + Antalyaspor maçlarını izlemek 2.350 TL yerine 1.400 TL!

        Beşiktaş-Galatasaray derbi mücadelesi için VIP bilet satın alan taraftarlarımız, Dinamo Kiev ve Antalyaspor maçı için de VIP bilet aldığı takdirde avantajlı paket fiyatından faydalanacaklardır.

        Bu taraftarlarımızın ödemiş olduğu toplam 2350 TL’nin 950 TL’si 3-10 Ekim tarihleri arasında Passolig kartlarına iade edilecek, böylece taraftarlarımız bu 3 maçı 1400 TL’ye izlemiş olacaklardır.

        Kampanya 28 Eylül 2016 Çarşamba günü saat 22:00’a kadar geçerli olacaktır; faydalanmak isteyen taraftarlarımızın önemle dikkatine sunarız."

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ