Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Hamza Hamzaoğlu: Bayrampaşa bizden daha iyi oynadı - Futbol Haberleri

        Hamzaoğlu bu tür maçlarda konsantrasyon problemi yaşandığını vurgulayarak, "Biz de mücadele ettik ancak birlikte bir şey üretmekte zorlandık. Bu maçların konsantrasyonu zordur. Kupada hedefi olan bir takımız. Oyuncularım da gerekli dersleri çıkarmıştır. Tüm olumsuzluklara rağmen kazanmak güzel." diye konuştu.

        Uzun bir sürenin ardından görev alan Tomas Necid'in yeteri kadar pas alamadığını belirten tecrübeli teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Necid görevini yapmaya çalıştı. Bir forvetten beklenti her zaman gol atmasıdır. Yeteri kadar kenar ortaları getiremedik. Bugün kötü oynadık, Necid de bu kervana katıldı ancak kendisinden ve çalışmalarından memnunum. Genç oyuncularımız Bünyamin ve Mert de bugün ümit vericiydi. Genç oyuncularımızı daha da geliştireceğiz."

        Kasımpaşa ile oynayacakları lig maçına da değinen Hamzaoğlu, rakiplerinin iyi bir kadrosunun bulunduğunu ve ligdeki durumunun önemli olmadığını sözlerine ekledi.

        "BURSASPOR MAÇI TECRÜBESİYLE KAZANDI"

        Bayrampaşaspor Teknik Direktörü Murat Şenvardar, Bursaspor'un tecrübesiyle Ziraat Türkiye Kupası'nda üst tura yükseldiğini söyledi.

        Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Bursaspor'a 1-0 yenilerek elenen yeşil-kırmızılı ekibin teknik direktörü Şenvardar, izleyenlerin keyif aldığı bir maç oynandığını belirterek, "Rakibimizle başa baş mücadele ettik. Girdiğimiz çok sayıda pozisyon var ancak atamadık. Bursaspor da tecrübesiyle bir pozisyonu gole çevirdi. Bursaspor, maçı tecrübesiyle kazandı. Oyuncularımı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ