Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Igor Tudor: Her zaman daha iyisini isteyen bir adamım - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Igor Tudor, "Gençlerbirliği karşısında iyi bir maç ortaya koymak istiyoruz. Hiçbir maç kolay değil. Bu maç da çok zorlu geçecek." dedi.

        Tudor, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu oynayacakları Gençlerbirliği deplasmanından iyi bir sonuçla döneceklerini savundu.

        Takımında, ortalamanın biraz üstünde sakat oyuncu bulunduğuna değinen ve bunun ağır antrenmanlardan olabileceğini belirten Tudor, "Oyuncularım psikolojik olarak çok iyi durumdalar. Sahamızdaki 2 maçı da kazandık. Gençlerbirliği karşısında iyi bir maç ortaya koymak istiyoruz. Hiçbir maç kolay değil. Bu maç da çok zorlu geçecek. Bizim ne yaptığımız önemli. Oyuncularımdan iyi bir performans ortaya koymalarını bekliyorum. Biz elimizden geleni yaptığımız sürece inanıyorum ki oradan iyi bir sonuçla döneceğiz." diye konuştu.

        Bir gazetecinin, spor kamuoyundan olumlu eleştiriler ve övgüler aldığını hatırlatması üzerine Tudor, "Kötü eleştiri olacağı gibi iyi eleştiriler de gelecek. Bu tabii ki de beni motive ediyor. Ama beni asıl motive eden, aldığımız galibiyetler. Her zaman motivasyonu içimde arayan birisiyim. Bu da galibiyetlerle daha da tetikleniyor. Asla elimdeki ile tatmin olmayan, memnun olmayan, her zaman daha iyisini isteyen bir adamım. Takımım kompakt bir oyun oynuyorsa daha kompakt, agresifse daha agresif olmasını isteyen, taktiksel anlamda sahaya daha iyi yayılmasını isteyen birisiyim." ifadelerini kullandı.

        MAÇ HAZIRLIKLARI

        Kırmızı-mavili ekip, 25 Eylül Pazar günü deplasmanda yapacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

        Tudor yönetiminde, kulüp tesislerinde yapılan idmana sakatlıkları bulunan Serdar Deliktaş, Kokalovic ve Lazarevic katılmadı, Adriano, Poko ve Yatabare ise takımdan ayrı çalıştı.

        Kardemir Karabükspor, yarın yapacağı son antrenmanın ardından Metin Türker Tesisleri'nde kampa girecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ