Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "Talisca FIFA'ya gitsin" - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Anderson Talisca’nın, Benfica’da yaşadığı maddi sıkıntılar ülkede bir kez daha gündeme getirildi. Portekiz’de faaliyet gösteren Profesyonel Futbolcular Birliği Başkanı Joaquim Evangelista, O Jogo gazetesine yaptığı açıklamada Talisca’ya destek çıktı.

        Benfica’dan bazı alacaklarını tahsil edemeyen Brezilyalı yıldızın bu konuda yanında olduklarını ifade eden Başkan Evangelista, Benfica’nın maaş ödememe ya da haklarını yerine getirmeme durumunun kabul edilemez olduğunu söyledi. Portekizli Başkan, “Kulüpler yükümlü oldukları kuralları yerine getirmek zorundadır. Bu nedenle gelecekte sıkıntı yaşayabilirler. Futbolcuların, sporcuların yasal hakları için harekete geçmesi gerek” dedi.

        Beşiktaş’la 1+1 yıllık kiralık sözleşme imzalayan Anderson Talisca’nın da hakkını araması gerektiğini ifade eden Evangelista, “Futbolcular bu konuları ertelememeli. Talisca da hızlı davranmalı. Sezon sonunu beklemeye gerek yok. Talisca yabancı pasaportlu bir futbolcu. FIFA’ya başvurmuş olabilir ya da başvurma hakkına sahiptir” dedi.

        Talisca, Lizbon’daki maçta 90+4. dakikada frikikten attığı nefis golle Benfica karşısında Beşiktaş’ı yenilgiden kurtarmıştı. Genç oyuncunun açıklamaları maçtan sonra Portekiz gazetelerinin manşetlerinde yer almıştı.

        (Milliyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ