Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Bogdan Stancu'ya göre, Beşiktaş-Galatasaray derbisi berabere bitecek - Futbol Haberleri

        Fransa'da yapılan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Romanya Milli Takımı'nda yer alan ve organizasyonu 2 golle tamamlayan Stancu, performansı, başkent ekibinin hedefleri ve Spor Toto Süper Lig'de yarın oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

        Kırmızı-siyahlı ekibin sezona iyi başladığını ve ilk 4 haftanın başkent ekibi açısından olumlu geçtiğini ifade eden Stancu, sezon sonu hedeflerinin 6 ya da 7. sırada ligi bitirmek olduğunu dile getirdi.

        Başkent ekibinin büyük planları ve hedefleri olduğunu, futbolcuların ve teknik ekibin bu doğrultuda her gün yoğun şekilde çalıştığını belirten Stancu, "Bu sezon hedeflerimiz için elimizden gelenin fazlasını yapmaya kararlıyız. Bu sezon kendi performansımın da iyi olduğunu düşünüyorum. Daha da iyi duruma gelebilmek ve takımıma daha fazla katkı verebilmek için elimden geleni yapacağım." dedi.

        Türkiye macerasına 2010-2011 sezonunda Galatasaray'a transfer olarak başlayan Bogdan Stancu, yarın sarı-kırmızılı ekibin Beşiktaş ile oynayacağı maçın berabere biteceğini iddia etti.

        Beşiktaş'ın geçen sezonun şampiyonu olduğunu hatırlatan Stancu, siyah-beyazlıların iyi durumda olduğuna ve eski takımı Galatasaray'ın da sezona kötü başlamadığına dikkati çekti.

        "Derbide ciddi bir maç bekliyorum." diyen Stancu, "Bu tür karşılaşmalarda rakipler birbirine yakın futbol oynuyor. Bu nedenle de Beşiktaş-Galatasaray maçının berabere biteceğine inanıyorum." diye konuştu.

        "BANA İNANMADILAR"

        Stancu, Romanya Milli Takımı kadrosunda birlikte olduğu Steaua Bükreş'ten futbolcu arkadaşlarını UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Osmanlıspor'a dair uyardığını ifade etti.

        Galatasaray'a transferi öncesi ülkesinde formasını giydiği Steaua Bükreş'in UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk maçında Ankara'da Osmanlıspor ile oynayacağı karşılaşma öncesi Rumen arkadaşlarıyla konuştuğunu dile getiren tecrübeli golcü, şunları söyledi:

        "Steaua Bükreş şu anda kendi liginde iyi durumda, yenilgisiz devam ediyorlar, ancak geçen yıllarda çok sayıda oyuncuyu ellerinden çıkardılar ve yeni bir kadro kurdular. Milli takımdayken Steaua Bükreş'te forma giyen arkadaşlarla konuştum. Osmanlıspor'u anlattım, ciddiye almaları gerektiğini, zorlu bir rakip olabileceğini ve Ankara'da istemedikleri bir sonuç alabileceklerini söyledim. Osmanlıspor'un ciddi bir rakip olduğu konusunda uyardım. Arkadaşlarım nedense bana inanmadılar ve kendilerine çok güvendiler. Bunun da karşılığını aldılar. Bu sonucu beklemiyorlardı. Steaua Bükreş'in Avrupa'da çok ilerleyeceğini sanmıyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ