Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor galibiyet serisi yakalamak istiyor - Trabzonspor Haberleri

        Kupada aldığı farklı galibiyet ile adını bir üst tura yazdıran Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında çıkışa geçmeyi arzuluyor. Ligde oynadığı son 3 maçını kaybederek üst üste kayıplar yaşayan bordo mavililer, saat 16.00'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya galip gelmek için çıkacak. Müsabakayı, hakem Serkan Çınar yönetecek.

        SAVUNMADA ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

        Teknik direktör Ersun Yanal'ın Aytemiz Alanyaspor maçının 11'den farklı olarak özellikle savunma hattında değişikliğe gideceği bildirildi. Ersun Yanal'ın Alanya deplasmanında sakatlanan Uğur Demirok'un yokluğunda savunmanın göbeğinde Mustafa Yumlu ve Durica ikilisine, sağ bekte yeniden Zeki'ye ve sol bekte ise kupada Serhat Ardahanspor ile oynanan karşılaşmada performansıyla dikkat çeken Mustafa Akbaş'a görev verebileceği öğrenildi.

        KART UYARISI

        Bu arada bu sezon Süper Lig'de oynadığı 4 maçta 10 sarı kart, kupada Serhat Ardahanspor ile oynanan karşılaşmayı da 5 sarı kart ile tamamlayan Trabzonspor'da futbolculara kart uyarısı yapıldı. Ersun Yanal, oyuncularından kart konusunda daha dikkatli olmalarını istedi.

        153 GÜN SONRA TARAFTARLA BULUŞMA

        Trabzonspor, 153 gün sonra Avni Aker'de taraftarıyla buluşuyor. Son olarak geride kalan sezonun 30'uncu haftasında Fenerbahçe maçını taraftarı önünde oynayan bordo mavililer, bu maçta yaşanan olaylar nedeniyle 4+1 maç seyircisiz oynama cezası almıştı. 24 Nisan 2016'da oynanan bu maçın ardından uzun süre sahasında taraftar desteğine hasret kalan ve boş tribünlere oynayan Trabzonspor, Atiker Konyaspor müsabakasında taraftarına kısmen kavuşacak. Tribün cezası nedeniyle geçen sezonun 30'uncu haftasında Fenerbahçe maçını izleyen taraftarlar dışındakiler Atiker Konyaspor maçında tribünde yer alabilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ