Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Osmanlıspor Mustafa Reşit Akçay: "İki denk takımın zorlu mücadelesi olacak" - Futbol Haberleri

        Avrupa Ligi'nde gösterdiği başarıyı Süper Lig'de de sürdüren Başkent ekibinin teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Başakşehir maçının sporseverler açısından oldukça keyifli bir maç olacağını belirtti.

        Akçay, "Rakibimiz lige iyi bir başlangıç yaptı ve yenilgisiz bir şekilde liderliğini devam ettiriyor. Diğer yandan biz de Avrupa Ligi ve kendi ligimiz olmak üzere iki ayrı kulvarda mücadelemize devam ediyoruz. Medipol Başakşehir maçı, iki denk takımın zorlu mücadelesi olacak ve az hata yapan maçı kazanacak. Her iki takımında hızlı silahları var. Saha avantajı Başakşehir'de görünse de takım olarak mücadelemizi sahaya koyacağız. Favorisi Başakşehir'in gösterilebileceği bir müsabaka fakat hiçbir karşılaşma oynanmadan sonucu bilinmiyor. Mücadele açısından oldukça keyifli bir maç olacak diye düşünüyorum" dedi.

        BAŞAKŞEHİR HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

        Ligin 5. haftasında yarın Başakşehir'e konuk olacak Osmanlıspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki haftanın son çalışması yaklaşık olarak 1 saat sürdü. Antrenmana tedavileri devam eden Webo ve Engin Bekdemir katılmadı.

        Mor-Sarılı oyuncular, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladıkları antrenmanı dar alanda oynanan 5'e 2 pas organizasyonuyla devam ettirdi. Haftanın son antrenmanı saha kenarında yapılan sprint çalışmasıyla son buldu.

        Osmanlıspor, antrenmanın ardından havayoluyla maçın oynanacağı İstanbul'a hareket etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ