Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Vincent Kompany 34. kez sakatlandı! - Futbol Haberleri

        Manchester City'li Vincent Kompany'nin Premier Lig'in en iyi stoperlerinden ve doğal liderliğinden kimsenin şüphesi yok. Ancak Belçikalı kaptanın sakatlıkları son yıllarına yaklaşırken yeteneklerinin ve becerilerinin önüne geçmeye başladı.

        İngiliz gazetesi The Telegraph'a göre, baldırındaki sakatlık yüzünden Euro 2016'da Belçika formasını giyemeyen milli oyuncu, sezona fırtına gibi giren Manchester City'de de sezonun ilk maçlarında kadroya dahi alınamamıştı.

        Hafta içi oynanan Lig Kupası maçında Swansea City'ye karşı sahalara dönen tecrübeli oyuncu o maçın son anlarında baldırında bir ağrı hissederek oyundan çıkmıştı.

        Manchester City bugün oyuncusunun, kulübe gelişinden bu yana 34'üncü kez sakatlandığını doğruladı. Baldırındaki sorunun henüz ne kadar ciddi olduğunun bilinmediğini söyleyen kulüp, Belçikalı oyuncusunun sahalardan ne kadar uzak kalacağının da belirsiz olduğunu açıkladı.

        2012'den bu yana tam 30 kez sakatlanan Kompany, sakatlıkları yüzünden bu sürede tam 682 gün idmana çıkamadı. Kompany'siz Manchester City bu hafta ligde Swansea City'yle karşılaşacak. (Goal)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ