Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş kalede son kararı verdi: Fabricio - Beşiktaş Haberleri

        Deneyimli file bekçisi Tolga Zengin’in, basına kapalı olarak yapılan son antrenmandaki şut çalışmasında el parmağından sakatlanıp idmanı yarım bırakmasıyla, Tolga’yı riske etmek istemeyen Şenol Güneş, Akhisar maçında etkili bir performans

        sergileyen İspanyol Fabri’yi derbide saha sürmeye karar verdi.

        Son anda bir sürpriz olmazsa, Galatasaray’a karşı Beşiktaş kalesini Fabri koruyacak.

        OĞUZHAN ÖZYAKUP 11’E DÖNÜYOR

        Sakatlık sürecinde formasını Talisca’ya kaptıran Oğuzhan’ın da derbide takımdaki yerini alacağı öğrenildi. Benfica maçının ilk yarısında oyundan alınan, Akhisar’a karşı da riske edilmeyen Ozzie’nin, hafta başından bu yana sorunsuz bir şekilde arkadaşlarıyla çalıştığı belirtildi.

        Oğuzhan’ın derbiye forvet arkasında başlayacağı, maç içerisindeki duruma göre Talisca’nın oyuna girmesiyle yer değiştirebileceği kaydedildi.

        EN İLERİDE GÖREV CENK TOSUN’UN

        Şenol Güneş’in kararsız kaldığı bir diğer konu da en ileri uçta kimin forma giyeceği... Deneyimli hocanın formda olan Cenk Tosun’u derbide ilk 11’de sahaya süreceği, Aboubakar’ı ise Karabük ve Akhisar maçlarında olduğu gibi sonradan oyuna sokacağı öğrenildi.

        Son taktik çalışmada da Cenk as takımda forma giyerken, Güneş’in skora göre iki forveti birlikte oynatmayı düşündüğü de belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ