Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat'tan Gaziantepspor mesajı - Fenerbahçe Haberleri

        F.Bahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, geçen hafta farklı kazanılan Kasımpaşa maçıyla yakalanan havanın sürdürülmesini istiyor... Sarı- Lacivertliler’in tecrübeli hocası özellikle Kadıköy’de oynanan ve Bursaspor’un 1-0 galibiyetiyle biten maç sonrasında araları açılan taraftarlarla yeniden barışı sağlamayı hedefliyor. Bunun için Gaziantep’e karşı da Kasımpaşa maçındaki performansı beklediğini futbolcularına anlatan Hollandalı hoca, “Kasımpaşa karşısındaki performansı Gaziantepspor karşısında da bekliyorum. Sahamızdaki son maçta Bursaspor’a yenildik ve taraftarı üzdük. Bol gollü bir galibiyet bizi taraftarlarla barıştırır. Bunun için sizden tam konsantrasyon ve aynı mücadeleyi bekliyorum. Ayrıca alacağımız galibiyet seri yapmamız açısından da büyük önem taşıyor” dedi.

        ‘ZOR PERİYODA GİRECEĞİZ’

        Birbirinden zorlu maçların kendilerini beklediğini de oyuncularına anlatan Advocaat, “Hem Avrupa hem de ligde çok önemli sınavlar vereceğiz. G.Antep karşısında alacağımız galibiyet bizim için çok önemli. Farklı skorla sahadan ayrılırsak hem moralimiz hem de özgüvenimiz artar” ifadesini kullandı.

        OSMANLI'YA YAKIN TAKİP

        F.Bahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, önümüzdeki hafta deplasmanda karşılaşacakları Osmanlıspor’un dün Başakşehir’le oynadığı maçı, yardımcıları Cor Pot, Marinus Been ve idari menajer Hasan Çetinkaya ile birlikte izledi.

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ